Nie nenahana... Sezona 2014 je v znameni kvality a nie kvantity. Zacina luxusne. Viac napisem mozno az zajtra lebo dnes sa neda.
Uz teraz sa tesim na jeden Pieninsky chodnik, ktory sme presli pesi a na 98% (Pajdo 99,98%) je zjazdny . Len treba zvolit spravnu logistiku kvoli turistom (mino sezony, cez tyzden, neskoro popoludni)
Nedalo sa dlhsie cakat... Logistika zafungovala spravne, vsetko sa vydarilo. Turistov minimum, endorfinov habadej...
Kto sa pokusi nasledovat nech prosim dodrziava zasadu spravneho nacasovania, pretoze inac si to vobec neuzije. V sezone sa tam motaju stovky turistov ktori samozreme maju absolutnu prednost.
Vystup: pocet turistov 3, v pohode. Zjazd: pocet turistov: 3 skupinky - v norme.
BTW: Total illegal. Polskym rangerom tento odkaz prosim nepreposielajte.
Viac odo mna dnes nechcite... neda sa.
No parada chlapci, dovolenkujucim a studentom sa zije...ja som musel tvorit HDP...naozaj pekne fotky Minikin...apropo-o co chodzi??? Bolo vela tatranskeho ?
Nedela-nepojdeme radsej Griglovu do Kruzlova?, alebo Resov?
Dziekuje Renacie, Kukowi, Miszce i mojemu kochanemu Kolowi za miło spędzony czas Sylwestrowy w Pieninach. MISZKA widze że Pieniny Cie pozytywnie zainspirowały, foto krasne. Z decyzją o wyjeździe na rowery w niedziele wstrzymaj sa do zajtra, kuzynka nadal chora, zajtra ma mi da wiedzieć w południe co i jak, pozdrawiam.
Tak tak.... Tatransky caj a prilis vela objednavatelov. A nepripominaj tvorbu HDP. Uz o tri dni sa pridam tiez. Po 17 dnoch absencie. Bude to kruté.
Nedela: Ja bud Magura alebo nic. Bez debaty. Definitivna dohoda az zajtra podvecer podla predpovede pocasia.
Wreszcie też Elwira. elwira:
Pieniny zawsze były moje ulubione
Akcja Miszka i kuzynka będzie tematem SS. Nie wiem o co chodzi. Potrzebuje wiedzieć szczegółne zamiary twojej iniciativy. Zeby nie popelnic fatalnego błędu. (tylko żartowałem)
Táram... radšej idem spať.
I nie martw się. Niedziele zorganizuje tak zeby było dobrze.
PS: Jak som v pondelok na singli nadaval na strom, ktory mi stal v ceste a uzemnil ma ... tak dnes dakujem bohu, ze ma v Pieninach podrzal, inak by som skoncil az v potoku
Len skoda, ze nie je ziadne foto. Ale ja to mam v hlave, kto tuzi vediet o co sa jedna, za jeden TČ prezradim podrobnosti.
BTW: Skoro som zabudol!
Rarita dna: presun prielomom Dunajca: Lesnica-Cerveny Klastor (8 km) bez stretnutia co i len jedinej zivej duse ci na vode alebo na susi. To sa cez sezonu zazit neda....
Rarita dna II: Tentoraz boli ku mne Pieniny milosrdne a nezopakovali moj minulorocny pad s blackoutom. Zisiel som vsetko co Pajdo, okrem 15 metrov, nic mi netreba zasivat a zijem. Zabijem sa ked som taky dobry?
Zajtra z Magury nic. Nie ze by sa tam nedalo vyslapat zo Zlateho ale totalny odmak je uz aj hore. A zjazd uz nie je to co predvcerom + "pomohol" mu jeden offroadak, ktory sa po chodniku trepal hore na Maguru.
Ale Ceresna a SBHP sa da. Takze asi tak.
Z Lesnice do Cerveneho Klastora okolo Dunajca, cez most na Stromowce Nizne a po zltej do Kroscienka nad Dunajcem (cestou hore do sedla sa prostredna cast traverzy po schodoch nesie) Potom po ceste cez Haluszowu az na modru znacku a po modrej do sedla pod Tromi korunami. (Kto nechce ist do Haluszowej po hlavnej ceste, ide z Kroscienka po cervenej na Marszalek a dole po lukach do Grywaldu - to ale nebolo to podstatne, co sme chceli prejst a preto sme pretrpeli cestu). Potom hore na Tri Koruny (co sa da v sedle bicykla po chodniku alebo po luke vedla chodnika, co sa neda - tlacenie). Dalej po modrej smerom na Pieninsky zamok, ale v sedle sme odbocili na zelenu a po nej naspat dole na Stromowce Nizne (zelena je frekventovana, uzka, strma (priemerne klesanie okolo 20%), s kamennymi schodami a chce trocha dobrej techniky jazdy). Vsetky tieto znacene turisticke chodniky su ale so zakazom pre bicykle, preto sme velmi dosledne volili termin a vyuzili bezsneznu zimu. Aby sme si to uzili a hlavne nenasrdili davy turistov. Neviem ako by reagovali ochranari, ak by sme sa stretli. S polskymi som tu cest este nemal.
A potom naspat do Lesnice od Dunajca po zltej na Targov a po modrej. Len tu zltu sme opustili trocha skor, pretoze tam isla cesta co vyzerala dobre a zlakala nas. Dala sa, ale aj lepsie som uz zazil.
...díky, paráda, myslel som si, že pôjdete hore po žltej a dole po zelenej...keď som sa tam motal s famíliou peši, vždy som mal v očiach, ako by to bolo na bajku
...ináč časovanie si vystihol 100%, v sezóne je tam ľudí akom maku (30miliónov je 30miliónov)
zajtra od 8:00 (ak nebude ) startujem od orosovej lavky a budem kruzit po chodnikoch okolo bardejovskych kupelov ale kade presne to neviem. Viem len ze nie vyssie ako Husitska studna (dnes som to overil a ist vyssie nema zmysel). Urcite lesnicky naucny chodnik, Tri studnicky, SBHP. O 10:00 zajdem do kupelov pozriet na kupelnu stopu zdravia a potom zasa niekde hore do lesa...
40 km som sa tam motal a jediny co zareagoval na ponuku bol Hary. Ostatni maju po 2 trestne body. A az na tu dvojkilometrovu spojku od naucneho chodnika na cervenu znacku to bolo bez blata.
Ok. ok... Peace. Cakal som ze tam bude blata viac najma v smere od Mihalova okolo toho pooraneho pola. Naspat z Kruzlova ste isli po ceste ci sa dalo okolo Tople?
Sialena "pseudozima" je tento rok. Robte si fotky lebo vam to potom nikto neuveri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedalo sa dlhsie cakat... Logistika zafungovala spravne, vsetko sa vydarilo. Turistov minimum, endorfinov habadej...
Kto sa pokusi nasledovat nech prosim dodrziava zasadu spravneho nacasovania, pretoze inac si to vobec neuzije. V sezone sa tam motaju stovky turistov ktori samozreme maju absolutnu prednost.
Vystup: pocet turistov 3, v pohode. Zjazd: pocet turistov: 3 skupinky - v norme.
BTW:
Viac odo mna dnes nechcite... neda sa.
Nedela-nepojdeme radsej Griglovu do Kruzlova?, alebo Resov?
Nedela: Ja bud Magura alebo nic. Bez debaty. Definitivna dohoda az zajtra podvecer podla predpovede pocasia.
Wreszcie też Elwira.
elwira:
Pieniny zawsze były moje ulubione
Akcja Miszka i kuzynka będzie tematem SS.
Táram... radšej idem spať.
I nie martw się. Niedziele zorganizuje tak zeby było dobrze.
Len skoda, ze nie je ziadne foto. Ale ja to mam v hlave, kto tuzi vediet o co sa jedna, za jeden TČ prezradim podrobnosti.
BTW: Skoro som zabudol!
Rarita dna: presun prielomom Dunajca: Lesnica-Cerveny Klastor (8 km) bez stretnutia co i len jedinej zivej duse ci na vode alebo na susi. To sa cez sezonu zazit neda....
Rarita dna II: Tentoraz boli ku mne Pieniny milosrdne a nezopakovali moj minulorocny pad s blackoutom. Zisiel som vsetko co Pajdo, okrem 15 metrov, nic mi netreba zasivat a zijem. Zabijem sa ked som taky dobry?
Ale Ceresna a SBHP sa da. Takze asi tak.
...Mišo, môžeš dať údaje o trase v Pieninách, po ktorej ste šli...
A potom naspat do Lesnice od Dunajca po zltej na Targov a po modrej. Len tu zltu sme opustili trocha skor, pretoze tam isla cesta co vyzerala dobre a zlakala nas. Dala sa, ale aj lepsie som uz zazil.
...ináč časovanie si vystihol 100%, v sezóne je tam ľudí akom maku (30miliónov je 30miliónov)
Sialena "pseudozima" je tento rok. Robte si fotky lebo vam to potom nikto neuveri.