ja som akurát pred pár sekundami objednal osprey viper predtým som mal camel, aj teraz som chcel camel už mali vypredanú moju farbu tak som vsadil na osprey a dúfam nesklame
ja mám camel mule ale chcelo by to niečo väčšie na celodenný výjazd. rozmýšlal som na camel hawg alebo osprey raptor 14. Jediná vec čo ma drží viac na strane camelu je rezervoár,síce neviem ako je na tom rezervoár pri batohoch osprey
no v tej prvej generácii Raptora čo som mal, nebol ten rezervoár zlý, ale bol prešitý po obvode a pri čistení som ho natrhol a tak som používal ten z Camelbaku ako náhradu...tento nový už je ďaleko lepší... každému vyhovuje niečo iné...ja osobne som tiež fanúšik rezervoára od Camelu, ale kým tento bude fungovať, budem používať originál Osprey...
Ultra-hyper silné magnety, ktoré som po 5ks dal do každej UF2100, aby (nechránený) akumulátor nemal vôľu. Zdá sa, že to celkom pomohlo s tým nešťastným automatickým prepínaním režimov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si si objednaval ako darcek na Vianoce? ja cakam na balik od 19.12., ale kedze su neustale sviatky tak to trva
posielali to 24.12., prišlo 3.1.
vzhľadom na sviatky som rád, že prišli už v piatok...