- vsade mu vytykaju tenky vzhlad ramu, ale vzhladom na to je to dost tazky bike predpokladam ze su na nom pouzite solidne trubky. Kvalita laku je tiez dost kritizovana. Toto su asi jedine veci ktore kritizuju, mne to az tak nevadi.
Skor by som chcel, aby mi tu napisali ludia ktory tento bike jazdia a napisali nejake skusenosti.
Najazdim tak cez sezonu 3000 km, nie je to vela ale podotykam ze v drvivej vacsine ide o tazsi teren - luky, blato, kamen, lesne cesty, proste typicky teren severneho Slovenska. Kedze jazdim aj za dazda a aj v zime, niekedy aj po snehu urcite musim mat kotucovky (tuna tvrdim, ze V brzdy nestoja za nic). Takze predom dakujem za vsetky poznatky s tymto bicyklom.
A mam este jednu otazku, neviete niekto aka je zaruka na ram. popr. ako prebiehaju reklamacie.
Dakujem.
inec dnes je ten den nakupov ak teda uz dnes pride vyplata na ucet;-)))
MTB HARDTAIL - biky s odpruzenou len prednou vidlicou pre XC
CLYDESDALE - to je HOSS a HOSS DELUXE, biky pre ludi co vazia nad 100kg, proste viac zpevnene biky z odpruzenou len prednou vidlicou
XC DUAL - celoodpruzene biky pre XC/AM
BACK COUNTRY DUAL - celoodpruzene biky pre enduro
OB HARDTAIL - biky s odpruzenou len prednou vidlicou pre street, dirt, 4x a proste skakanie
OB DUAL and DOWNHILL - celoodpruzene biky pre skakanie a downhill
ASPHALT - cestné biky
neviem ci som to popisal uplne presne ak nie opravte ma
hmm teraz ked mi to je jasne tak myslim ze by som sa mal asi zamerat na tu skupinu clydesdale pac moja vaha je 98kg;-( hmm