no vies ked uz idem kupovat tak aj dopredu aj dozadu..nech je to uz poriadne..ale pred chvilou som si pozeral velke mnozstvo fotiek z xc pretekov a vobec nikto tam nemal kotuce...
nemal lebo su tazsie ako vecka...za to ak ich potrebujes tak staci len dopredu vzadu ti v pohode zablokuje koleso pri zjazde aj Vcko. A usetris money za jeden kotuc:)
ja jazdim tiez prevazne XC ale sem tam trosku clovek popusti uzdu a potom treba hamovat jak besny a ked chces jazdit aj voda blato sneh mokra trava atd atd tak urcite chod do kotucov a nesetri ide predsa o tvoje zdravie a zivot.
Ja napísal/a:
-------------------------------------------------------
> no ja si aj tak kupim obidva kotuce. Doteraz som
> jazdil asi 4 roky s Veckami a uz mi to lezie na
> nervy a chcem byskusat aj nieco pokrokove
Tak treba,dobre uvazujes . Ked su peniaze,tak magorina typu ze dozadu staci vecko neobstoji.Ak si doteraz jazdil vecka,ostava ti uz kupit len hydraulicke kotuce,no co uz.
ja som mal tiez na novom biku najprv mechanicke a spokojnost bola,pokym nekupis nejake sity tak to bude brzdit dobre aj brzdna sila sa bude lepsie davkovat.ale na hydrauliky to nema.
ked xces mechanicke obidva tak sa na zadny vyser a fakt kup radsej dajaku hydru do predu... co mas v zadu nieje pri XCcku take dolezite...fakt stacia dobre Vecka
No jo,ked mechaniky,jednoznacne Avid,bb5 alebo 7,aj ked za tu cenu uz mas aj hydruliku,nejaku v zlave v shope.2lolkos,co furt trepes ,ze dozadu staci Vcko.Dopredu hodis super hydrauliku a vzadu nechas shitne Vcko,na to neda zvyknut ak chces poriadne jazdit,absolutny rozdiel v chode packy,v setkom.
ďuri napísal/a:
> No jo,ked mechaniky,jednoznacne Avid,bb5 alebo
> 7,aj ked za tu cenu uz mas aj hydruliku,nejaku v
> zlave v shope.2lolkos,co furt trepes ,ze dozadu
> staci Vcko.Dopredu hodis super hydrauliku a vzadu
> nechas shitne Vcko,na to neda zvyknut ak chces
> poriadne jazdit,absolutny rozdiel v chode packy,v
> setkom.
Ako ked su love ta si daj kotuc aj na pedale ale ja vravim ze ked treba setrit tak radsej na zadom kotuci ako kupit obidva a shity...
ra napísal/a:
> to: lolkos
>
> jazdis na kotucoch???
Nie ale chystam sa... Ale co som jazdil na kamosovom bajku kde mal XTR hydru a na dalsom kde bola mechanicka hayesa tak to sa nedalo ani len porovnat...
no uzavrime to tym ze kazdemu vyhovuje nieco ine... mne viac ide kvalitna hydra vpredu a dobre vecko dozadu dakomu zas 2 mechaniky atd...a zavisi to aj od financii...
no skor by som povedal ze hlavne zalezi kedy jazdis.ja som jazdil celu zimu,sneh aj blato,a to som sa riadne bavil ked foter chodil so mnou a nebrzdili mu te deoreckove vecka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
> no ja si aj tak kupim obidva kotuce. Doteraz som
> jazdil asi 4 roky s Veckami a uz mi to lezie na
> nervy a chcem byskusat aj nieco pokrokove
Tak treba,dobre uvazujes
> No jo,ked mechaniky,jednoznacne Avid,bb5 alebo
> 7,aj ked za tu cenu uz mas aj hydruliku,nejaku v
> zlave v shope.2lolkos,co furt trepes ,ze dozadu
> staci Vcko.Dopredu hodis super hydrauliku a vzadu
> nechas shitne Vcko,na to neda zvyknut ak chces
> poriadne jazdit,absolutny rozdiel v chode packy,v
> setkom.
Ako ked su love ta si daj kotuc aj na pedale ale ja vravim ze ked treba setrit tak radsej na zadom kotuci ako kupit obidva a shity...
jazdis na kotucoch???
> to: lolkos
>
> jazdis na kotucoch???
Nie ale chystam sa... Ale co som jazdil na kamosovom bajku kde mal XTR hydru a na dalsom kde bola mechanicka hayesa tak to sa nedalo ani len porovnat...