Pripomenulo mi to ten pamatny vyjazd. Som myslel, ze budeme musiet s bicyklami zlanovat, ale naspat hore sa mi ist nechcelo ani za svet. 11 km dlhy kanon, my kdesi na vrchu, rychlost postupu 3 km za hodinu a pomaly sa zacalo stmievat. Nastastie v dolnej casti uz bol zjazdny tak sme to stihli pred zotmenim. Az potom som pochopil, preco sa ti domorodci tak uskrnali, ked sme isli okolo. Ale nepovedali nic, paskudy! A v mape vraj lesna cesta.
Nabuduce uz pojdeme cez vedlajsi kanon cez Grabovicu, ten je zjazdny v oboch smeroch.
...Finderistov nestretnes, zberame sa az v nedelu, aj JozkoC, dajaky napad na smer, alebo trasu? (C.hreben z chaty?-uvidime co povies po zajtrajsku)...
Skusim ist cez Hertnik, Cergov, cely hreben az na Mincol, potom mimo znacky dole do Circa, naspat na hreben po krizovej ceste do sedla pod Dlhou, na Obrucne a do BJ. Ak bude vela blata alebo to bude nezjazdne zbehnem dole skor. A ak to cele prezijem, tak zajtra idem s vami.
Trzymajcie za mnie kciuki! copyrightwww.sherv.net www.sherv.net
18.1.2014 Dalsia rarita: polonocny (ci ranny?) poljanuarovy hreben Cergova: BJ-Čergov-Velka Javorina-Priehyba-Forgacka-Minčol-Čirč-sedlo pod Dlhou-Obručné-BJ.
Z Forgacky na Mincol: jazda/tlacenie - 50% : 50%. Pozostatky stareho snehu v lese stazuju jazdu... Na lukach sa celkom da.
V Čirči na ciganskom ihrisku sa mastil futbal, aj ked vyzeralo ako z Woodstocku.
Trasa:
Attachment:
2014-01-18T02_5.zip
Finderovci: Polhreben Cergova po Priehybu zjazdny, okrem par usekov. Vyslapy na Cergov, Javorinu a Solisko boli v tom odmäku nad moje sily aj pri uplne podhustenych pneumatikach. Po sedlo Zdiare zjazdne, potom uz viac tlacenia... Zajtra idem len lajtku na Mihalov. Dnesnych 81 km a 2290 nastupanych ma odrovnalo. V Mokroluhu som uz mal krce v oboch lytkach.
Hary: Zijes? Kam ste potom isli? Na Mincol ci na Priehybu?
Sorry, ale vystartoval som skoro. Uz o 4:00 hod. Dovody uvediem na poziadanie a len osobne .
Už aj mi sme doma.Žijeme.Išli sme BJ-Livov.huta-Ždiare-Minčol-Obručné-BJ 74 km.Jeden dôvod vidím,docela jasno máš na fotkách.My sme videli tak na 30-50 metre. Cesta na Obručné: dosť popadané stromy,ale dálo sa,tlačenie ako píšeš 50/50.Najhoršie bolo keď sa sneh nalepil na kolesa.Zopar foto:
Prave preto som si to nemohol nechat ujst. Aj ked pred tyzdnom by to bolo jednoduchsie. Ale neviem, ci by som to chcel zazit znova. Raz za zivot staci. Aj lyze treba oprasit.
marcopolo, c.enter Co ste neprisli aspon na nasu regeneracnu jazdu na Mihalov? Alebo si aspon obnovit jarne spomienky na Sibu a Hervartov? Ved viete ze v poslednej dobe je Vlado menej spolahlivy ako predpovede pocasia doktora Ilka a Jurcovica dokopy.
Fotka z hmly trocha nekvalitna, ale zachytava vynimocny okamih.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nabuduce uz pojdeme cez vedlajsi kanon cez Grabovicu, ten je zjazdny v oboch smeroch.
...Finderistov nestretnes, zberame sa az v nedelu, aj JozkoC, dajaky napad na smer, alebo trasu? (C.hreben z chaty?-uvidime co povies po zajtrajsku)...
Čo som žabiak?
Trzymajcie za mnie kciuki!
Z Forgacky na Mincol: jazda/tlacenie - 50% : 50%. Pozostatky stareho snehu v lese stazuju jazdu... Na lukach sa celkom da.
V Čirči na ciganskom ihrisku sa mastil futbal, aj ked vyzeralo ako z Woodstocku.
Trasa:
Finderovci: Polhreben Cergova po Priehybu zjazdny, okrem par usekov. Vyslapy na Cergov, Javorinu a Solisko boli v tom odmäku nad moje sily aj pri uplne podhustenych pneumatikach. Po sedlo Zdiare zjazdne, potom uz viac tlacenia... Zajtra idem len lajtku na Mihalov. Dnesnych 81 km a 2290 nastupanych ma odrovnalo. V Mokroluhu som uz mal krce v oboch lytkach.
Hary: Zijes? Kam ste potom isli? Na Mincol ci na Priehybu?
Sorry, ale vystartoval som skoro. Uz o 4:00 hod. Dovody uvediem na poziadanie a len osobne .
Čergovská hrebeňovka v januári na bicykli - to je hodné zápisu do Guinnessovej knihy rekordov
Fotka z hmly trocha nekvalitna, ale zachytava vynimocny okamih.
...Lebo sme o nej nevedeli?...
vyzera, ze Major to zobral vazne...