asi preto sme sa ani neozyvali lebo to bolo podobne,cesta na ziletku mokra a kedze nemame blatniky jak Jonky na zimaku ta smola....a les?same blato a to pocasie na nalade vcera nepridalo
Dnes super pohodove pojazdeníčko z JožkomKarlosikom
Starinka naša priehrada-vodný zdroj...klido-pído pohodka
Jožko ma v zjazde sfuknul jak Tajfun a to som zjazdoval skoro 70siatkou...
rychlo vymaz totu profilovku s kufrom v predu ....nikto nemusi vidiet ja sa pocas chladnych dni doma vykrmujem ))..treba si vsimnut vazny detail...mam rozopnutu bundu a preto sa tam dostal vietor a tak to nafuklo...ja nema taky pupek VYMAZAT )))))))
Dodik to ne naschval -šak duješ jak šíp na žiletke a musím uznat že bolo dost veterno,no aj si sa dost naobliekal... -zajtra zopakujeme...?či...?
Kludne aj niečo iné-skús navrhnút budem na bud do-alebo poobede.
uvidime jaky bude pocas a dame si vediet.a zajtra mozem aj doobedu bo obed nevarim (mama robi buchty mnam )..ale fakt toto musis zmazac bo vypatram jak dakto iny..ked kuknes na tri dni dozadu s Jakubom ta uplne iny clovek )
Ja som názoru že zo SUPROVYM típkom sa bicyklujem a pravdu Ti poviem že teším sa z toho-každy sme dajaky jeden mocny-jeden chudy co mu jesc nedavaju-treci zahundrany...atd... no furd še dobre kamaraci zídu a dohodnu...či ne ?
hej pravda...jeden je formidable druhy je skor jak minable jak spiva STROMAE v tej krasnej pesnicke co dneska caly den slucham ....ale hlavne ze mama pod sebu dva koleska co musime krucic
No nedela pred nama-a vonku fajne chčije...no ak by sa polepšilo...a nepršalo tak som na dráte ak by z dakym dakdze chcelo trucic-tak še pridam...
som na dráce-dík za info ...
No čo banda ?
Už nam vonku prituhuje... na žiletku asi až v jari,alebo na valcoch...ale na MTB sa určite bude dat až nebude sneh po kolena...
Už len perinbabka nám chýba...
Pridávam zopár foto žiletka pre BikerkuS
takze uz dlhsie sme nejak nic nepridali a vyzera to ze to tu umrelo
Snazime sa s Jakubom jazdit stale ked je volno,no je to len dookola zhruba to iste takze aspon par fotiek
takze najprv z 14.3 , prva skuska noveho(teda jazdeneho ale pre Jakuba noveho ) ramiku ze vraj vysnivany
V sobotu hned na to sme dali zmenu,cestaciky zasli sme si na cesnacik nad Jovsu,taka otocka doobedu a poobede na maminu 60siatku
pozn....bycikle som nejak nenafotil...sak aj tak nemam vystavne cestaciky jak vacsina cestakov tu na fore
Dalsie vyjazdiky na buduce )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Starinka naša priehrada-vodný zdroj...klido-pído pohodka
Jožko ma v zjazde sfuknul jak Tajfun a to som zjazdoval skoro 70siatkou...
Kludne aj niečo iné-skús navrhnút budem na
som na dráce-dík za info ...
Už nam vonku prituhuje... na žiletku asi až v jari,alebo na valcoch...ale na MTB sa určite bude dat až nebude sneh po kolena...
Už len perinbabka nám chýba...
Pridávam zopár foto žiletka pre BikerkuS
Stefka bude mát toto...
Snazime sa s Jakubom jazdit stale ked je volno,no je to len dookola zhruba to iste
takze najprv z 14.3 , prva skuska noveho(teda jazdeneho ale pre Jakuba noveho
V dalsi piatok znova Sninsky kamen ale inou trasou
pozn....bycikle som nejak nenafotil...sak aj tak nemam vystavne cestaciky jak vacsina cestakov tu na fore
Dalsie vyjazdiky na buduce