V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
v poriadku ,potom budes mat ten balast v x temach a naozaj sa nic nedostane na prvu stranu,vec uhla pohladu,aspon budes mat co robit
tak by som dal aspon nejake hodnotne rozsiahlejsie temy ohladom vyberu bikov v cenovych hladinach....ale aj tak ujo guugel najde "vsetko" niekedy "jednoduchsie"
Bolo by to takto lepsie. Nie je to nic extra dolezite, ale ak je to tema kde pribuda viacero prispevkov za den, tak sa len tazko da zorientovat v tom, ktory prispevok si videl posledny.
Ano, je to ako pises. Mne by akurat prislo logickejsie dat prioritu tomu, ze je to tema oznacena ako dolezita a teda cervena farba by mala mat vzdy prednost pred oranzovou. Vdaka tomu by bolo vzdy mozne jednoznacne identifikovat temy oznacene ako dolezite. Ked ma prioritu oranzova, tak ich nie je vzdy mozne identifikovat.
mám takéto 2 problémy--
Keď si dám svoje bicykle tak pod popisom bicykla "Buchel" sa mi zobrazí ešte aj popis môjho bicykla "Expert l14" ... popis bicykla "Expert L14" sa mi zobrazí tiež aj pod popisom bicykla "Foxik"
A keď sa nastavím na bicykel "expert l14" tak sa nedá upraviť bike .. Bicykle buchel a foxik upravovať idú bezproblémov.
No však v pohode, som si ten popis len trošku chcel upraviť a asi pred mesiacom mi to šlo teraz nie, tak som scel vedieť či je chyba u mna..
napr
http://www.mtbiker.sk/video/6757/extremne-zimne-retro-zjazdy.html
Tie retro zjazdy mozu byt aj tym, ze povodny zdroj na YT je maly. Ale ked som pozeral napr. video - http://www.mtbiker.sk/video/6721/road-bike-party-2.html sa tiez zobrazuje male a pritom zdroj na YT ma moznost az 1080p.
ale ak je to "by design", tak ok, nehaj tak