Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aky je rozdiel medzi mtb xc a mtb ? kt. z nich viac vydrzi ? a co napr. je mtb marathon- asi na maratoni si myslim ale aj tak co to znamena a este RACEPRO ? dakujem
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 17:49:21
00
zrejme sa pytas na nejake rozdelenie bajkov od nejakeho vyrobcu.....no v tom pripade mtb znamena obycajne horske jazdenie, povedzme rekreacne, vacsinou su to biky bez dorazu na hmotnost komponentov a bez sportovych ambicii.....oznacenie mtb xc je potom myslene pre biky na sportove vyuzitie na xc (cross-country) zavody, su to vacsinu biky so sportovym posedom a s volbou komponentou zohladnujucou sportove ambicie.....oznacenie marathon maju vacsinou celoodpruzene biky so sportovymi ambiciami, takze zdvihy tak do 100mm, v podstate to iste ako mtb xc, ale komfortnejsie (kvoli dlhsim zavodom) .... no a race pro su pochopitelne masiny pre najnarocnejsich, lahucke rakety co "jazdia same" :) .....no tak dufam ze som tvoju ozaj popletenu otazku pochopil a ze aj zodpovedal :)

marek :P

Naposledy upravil bobo dňa 08.07.2007 - 18:12:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.07.2007 - 18:01:03
00
Zrejme mas na mysli delenie bikov u vyrobcu Kellys na ich stranke ze? Su to v podstate kategorie, na co su tie biky urcene a podla toho su aj cenovo delene. MTB su najlacniejsie a RACEPRO zas najdrahsie. MTB a MTB XC su urcene hlavne na klasicke jazdenie po horach, cykloturistiku, RACEPRO a MARATHON su uz lepsie biky skor pre tych co jazdia skoro stale a chodia aj na maratony a sutaze a rada MARATHON su celoodpruzene biky.

BOBO si ma predbehol :wink:
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 18:07:19
00
hej hej dobre ste pochopili moju popletenu otazku.
Mal by som este jednu.Takze kt. zychto dvoch bikov je lepsi na jazdenie ?
chcel by som jazdit ja po lese samozrejme aj po ceste, lesnej ceste atd. ale hlavne by som cchel aby sa ten bike potom ,, nerozpadol ,,
tak kt. je vhodnejsi MTB ale MTB XC ????
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 18:56:49
00
Ved ako som uz povedal, MTB su tie najlacnejsie horske biky od Kellysu cize s toho vyplyva ze asi nebudu az take dobre ako MTB XC. Ale na take normalne jazdenie ti staci aj Salamander bez kotucoviek. Zalezi kolko chces do biku vrazit. Rozhodne by si mal ale kupit bajk, ktory ma komplet vybavu minimalne Deore alebo Deore LX, co ten Salamander zial nema. Cize s takotuto vybavou su tam napriklad Magnus a Magic.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:07:12
00
xxxx47 ta tvoja otazka je nepochopitelna, to je ako keby si sa pytal ci je lepsi lacnejsi bike alebo drahsi...
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:07:59
00
zombi...nepýtal sa, ktorý je lepší, ale aký je medzi nimi rozdiel.
Ale áno, v podstate máš pravdu. Pokiaľ nevieš na čo je bike určený, pozrieš cenu a prídeš na to:)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:32:26
00
whiteboss
.Takze kt. zychto dvoch bikov je lepsi na jazdenie ? kt. je vhodnejsi MTB ale MTB XC ????
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:57:43
00
2xxxx47 vies co bude najlepsie? ak nam povies, kolko by si chcel vlastne investovat. pripadne, ci mas bazarovy komplex alebo sa bazaru nebranis...
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:58:31
00
zombi...ospravedlňujem sa, zahľadel som sa len na prvý príspevok.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 20:27:09
00
CHCEL by som investovat 20 000 - 25 000 SK
BAZAR NIE !!!
zatial ai co tak pozeram tak magnus !! alebo su v tejto cenovej kategorii aj lepsie biky ? inej znacky ?? + kt. znacka je taka naj. ? ale nie specialized lebo je drahy hl. kvoli ramu lebo dozivotna zaruka na ram
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 16:57:42
00
ja si myslim ze asi kellys. radsej z mensej firmy ako z nejakej velkej kde zaplatim za znacku a nie za vybavu lebo v mensej firme kt. napr. nie je taka znama tak zaplatim za vybavu kt. bike obsahuje to je napr. ako tricko adidas z ukrajiny a tricko adidas aj zo Slovenska v nejakej autorizovanej predajni- hned vidno rozdiel v cene a je dost velky
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 17:06:00
00
trocha divne to pojimas... asi vedia, preco daju na ram dozivotnu zaruku (t.j. tych sedem ci kolko rokov) :roll:
a k tym trickam adidas a "adidas" - dufam, ze nie si v tom, ze adidas ma fabriky na ukrajine :lol:
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 17:49:41
00
o trickach z ukrajiny neviem, tak sa k tomu nebudem vyjadrovat :)

v tych cenach by som ti odporucil sekciu "Co si mam kupit", kde najdes vela tem o bikoch cca tej istej cenovej kategorie...naozaj sa oplati precitat si to :wink:
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 17:50:20
00
OK DAKUJEM VAM ZA NAZORY UZ SOM SI UROBIL OBRAZ
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 18:22:36
00
keyboard_arrow_up