Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Najlepsie je ze matt si po dnesnom maratone chce kupit fulla:)) Vidime sa zajtra.
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 21:48:57
00
Takze najpr k maratonu:Bolo to fajn.moj prvy maraton.na zaciatku super, sil bolo dost aj blata(cim dalej tym viac:D) a potom to prislo.siel som v skupinke asi 5 ludi, zjazdujeme odusu a zrazu prideme do nejakej dedinky, zjavne mimo trate.tak hrhr naspat, ale defekt nemohol prist viac nevhod.opravil som a zatial mi vsetci zdrhli a mohol som slapat naspat ten hlupy kopec.retaz sucha, nastastie flasa nie, lebo inak ma este teraz hladaju:Dnakoniec som nasiel trat a potom som ju uz nepustil z oci.to som este necakal co caka po tretej obcerstvovacke.z poslednych sil som sa nejak vyskrabal hore(pozdravujem Gejzu)a potom uz nastastie len z kopca, lebo krce uz sa hlasili.nakoniec som mal cas 4:15 alebo tak nejak.Jfab mi vyfukol krasne 60-te miesto.namiesto 50 som najazdil 59 km, ale co som pocul tak to bolo este dobre.a dnesny AMEN nemal chybu.pripadal som si tam trochu ako na zraze reignov a BOMBERmanov, ale boli tam aj nejaky zastupci HT.Dijck nas povodil po fajn trailoch.nikto nehodil pstruha(asi preto, ze sme nemali kameru) a dufam, ze vsetci stastne dosli domov.tak nabuduce na podobnej akcii.JAro([email protected] - keby chcel niekto poslat fotky)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:08:04
00
Dufam, ze sa stretneme v takom hojnom pocte na buducom AMEN-e. Myslim, ze dnesna porcia bola uplne ine kafe ako maratonska trat. Kto tvrdi, ze Slansky maraton je drncak, mal by si s nami dat jeden AMEN aby sme ho rychlo vyviedli z omylu.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:46:12
00
Pred dalsim planovanim akehokolvek AM.EN-u navrhujem skoordinovat datum vyjazdu s planom mojich sluzieb :) .
Aj ked som po maratone pomerne zniceny, tuto akciu som urcite nechcel vynechat.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 20:18:13
00
Pred dalsim planovanim akehokolvek AM.EN-u navrhujem skoordinovat datum vyjazdu s planom mojich sluzieb :) .
Aj ked som po maratone pomerne zniceny, tuto akciu som urcite nechcel vynechat.

Nechcem podpichovat ale prisiel si o vela. Len som bol trochu prekvapeny, kolko bolo turistov v lese. Dokonca aj na zltej!!!
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 20:21:20
00
persing: uz si podpichol :lol: , som zvedavy na fotos.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 20:29:05
00
..., som zvedavy na fotos.

kratucky reportik s fotkami na hlavnej stranke by veru bodol :)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 20:39:00
00
persing: uz si podpichol :lol: , som zvedavy na fotos.

Tak to som aj ja.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 21:04:22
00
Dufam, ze sa stretneme v takom hojnom pocte na buducom AMEN-e. Myslim, ze dnesna porcia bola uplne ine kafe ako maratonska trat. Kto tvrdi, ze Slansky maraton je drncak, mal by si s nami dat jeden AMEN aby sme ho rychlo vyviedli z omylu.

noo tak amen zdaleka nebol taky drncak ako maraton, amen bol 90% krasne uzasne singlace, kde srdce plesa a je radost krutit, zjazdy take ake si predstavujem, ziadna dialnica, ale uzky narocny polotrialolovy trail, kde techniku cibris do maxima. uz sa tesim na dalsi:)

k maratonu: velmi pekna trat, az na tie kameniste zjazdy co som spominal vyssie - ruky hrozne trpeli, za singlac velke DAKUJEM :) . vyhlady super. gulas super, uz len trochu menej setrit na znaceni

este som zabuddol ked mate niekto fotos tak budem velmi vdacny ked mi poslete [email protected]
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 21:43:13
00
nuze po dvojnasobnom precestovani polovice slovenska a absolvovani AMENu za za zucastnenych zilinskych riderov akciu chvalim. slanske vrchy sa odvdacili peknymi vyhladmi, kultivovanymi vyjazdami a veselymi zjazdikmi miestami celkom prekvapivymi.
len tak dalej. jo a pripadne fotecky na maila alebo icq by tiez nevadili;)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 22:38:01
00
hmm ku.ewska skoda ze Vranov nebol na AMENe...tak snad sa vam vsetkym pacilo na zraze...

inac aj ja hodnotim maraton kladne. 30 miesto po zaludocnych nevolnostiach na moj prvy maraton vobec potesilo :))..a mate pravdu ten posledny kopec pred cielom bola riadna psychiatria :))...ale singletrail stal fakt zato....

dufam ze fotecky budu coskoro Dijck ;)
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 23:32:27
00
Vdaka za perfektne pripravenu a vytycenu trat. Uzasne vyhlady, mili ludkovia na obcerstvovackach, singliky, velmi malo pesej turistiky a super potocna sprcha tesne pred cielom. Vdaka organizatorom za dobre pripraveny maraton, (snad az na to cakanie na posledneho prveho na dlhej v kategorii 40-49, ale museli sme, patri sa to). Uz sa tesim na buduci rocnik :D
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 07:04:41
00
Pridam sa aj ja k "dakovacke" za akciu. Pacilo sa mi, oranizacia dobra, trat pekna, pocasie dobre. Skoda len tej nestastnej odbocky okolo 30 km. Ta bola trosku slabsie znacena takze som ju /a spolu somnou asi 5 dalsich ludi/ preleteli a zbehli az do dediny. Ako viem tak ju minulo viac ludi. No zas az taka tragedia sa nestala, uzili sme si to a to vlastne slo. Skoda len ze som nemohol v nedelu pojazdit s chalanmi :( Takze este raz DAKUJEM
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 08:00:35
00
Podľa mna bola trať dosť ťažká - 50tka, miestami ma riadne vyhadzovalo z biku :lol: . Veľa bikerov poblúdilo, ja našťastie nie, v cieli som mal 51,5km.
skončil som 7dmi s časom 3:01:xx

Neviete náhodou kde nájdem foto ak nejaké je?
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 08:43:41
00
Najlepsie je ze matt si po dnesnom maratone chce kupit fulla:)) Vidime sa zajtra.

to je sice pravda,ale z 100mm zdvihmi :D
Pripajam sa tiez k ostatnym a dakujem za fajn pojazd vo Vasom "reviri",krasne singliky,vyhlady...pripojim aj par fotos,ked sa mi ich podari zmensit a trochu upravit.Najviac si cenim,ze som Vas vsetkych co ste na AM/EN vyjazde boli mohol spoznat osobne(ale aj Matta s mirecBB) Myslim,ze to bola fajn ispiracia na hladanie singlikov v nasom okoli :twisted:
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 09:07:00
00
keyboard_arrow_up