Ahojte, vie mi niekto vysvetlit, aky je rozdiel medzi tymito dvoma typmi brzd, vynimajuc ich cenovy rozdiel a rozdiel v tom ze juicy carbon maju carbonove packy a trochu nizsiu hmotnost? (v podstate mi ide o to, ze je v nich cenovy rozdiel priblizne 2000CZK, a pre mna je tych 40gr o ktorych su carbon lahsie v podstate ukradnutych).
Neviem kde som to cital, ale v niejakom teste Juicy carbon dopadol horsie ako J7. Totiz carbon packa popruzuje... asi pre nas uzivatelov nepozorovatelni rozdiel.
jj, ved to som sa dopocul o tom, ze karbon sa vraj ohne a vrati naspat do povodnej polohy
btw: som si myslel ze karbon sa neohyna, ale sa lame
tie karbonove juicy 7 sa vobec neoplatia a to 2-krat uz len kvoli tomu, ze v tej cene by sa nasli este nejake lepsie "obycajne" brzdy
jj, ved to som sa dopocul o tom, ze karbon sa vraj ohne a vrati naspat do povodnej polohy
tie karbonove juicy 7 sa vobec neoplatia a to 2-krat uz len kvoli tomu, ze v tej cene by sa nasli este nejake lepsie "obycajne" brzdy
Nejde o to, ze sa karbon ohne....Toto je vlastnost avid pacok na Juicy 7, carbon a neviem ci aj nizsich, ze packa sa pri naraze nezlomi tak lahko, pretoze je uchytena tak, aby sa poddala priamo v uchyte.
PS. Karbon sa velmi dobre ohyba v smere kolmom na uhlikove vlakna...Preto je treba jednotlive vrstvy vrstvit tak, aby sa dosiahla pozadovana tuhost v pozadovanom smere alebo pozadovana poddajnost v pozadovanom smere...
ja mam juicy carbon a bral som to pre LUXUS a pocitovo prijemny uchop pacok a chod brzd,tie peniaze som nikdy NEOBANOVAL. suhlasim s moderatorom,ze kto chce luxus nech ho ma, verte,ze tie avidy su super hryzave brzdy.....
este co sa tyka ohybania karbonovych brzdovych paciek - asi by to bolo dost blbe keby to tak bolo,to by vyrobcovia mohli rovno robit tie paky z tvrdenej gumy....ale vazne,nic take sa nedeje a keby si niekto nahodou myslel,ze hlinikove paky svojou "teoretickou" tuhostou lepsie prispeju k brzdnemu ucinku bol asi vedla,nakoniec renomovani vyrobcovia by si takymi nepodarkami nekazili predsa svoje meno....takze danger ak chces karbon,ber to! napr. aj magury marty sl su suprove.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poprosim vas,prestante sa uz bavit v kazdej druhej teme o luxuse a o zbytocnom vyhadzovani prachov, kolko kazdy investuje je jeho vec
k teme: ak chces netuctovky, tak zober inu znacku a ak nie, kludne zober tie obycajne juicy
aku inu znacku a ak vies poradit, aj typ?
- este rozmyslam nad formula oro k24...co vy na to?
napr myslim, ze hope nie su az tak masovo rozsirene www.hopetech.com
Nejde o to, ze sa karbon ohne....Toto je vlastnost avid pacok na Juicy 7, carbon a neviem ci aj nizsich, ze packa sa pri naraze nezlomi tak lahko, pretoze je uchytena tak, aby sa poddala priamo v uchyte.
PS. Karbon sa velmi dobre ohyba v smere kolmom na uhlikove vlakna...Preto je treba jednotlive vrstvy vrstvit tak, aby sa dosiahla pozadovana tuhost v pozadovanom smere alebo pozadovana poddajnost v pozadovanom smere...
http://www.mtbr.com/reviews/disc_brake_ ... 5362.shtml