je to nahovno tak či tak, keď to máš na sebe v daždi tak 100% sa ti tam začne zbierať voda a jednak nevieš dobre manévrovať bikom čo nieje moc bezpečné a keď jazdíš po mokrom tak je jedno či máš plachtu alebo nemáš, budeš mokrý od zeme
Vidím že si asi nikdy neskúsil čo je to jazda na cestáku za rannej tmy, v ľavej ruke dáždnik a pravá ruka na brzdnej páke na baranoch, naľavo samé autá ktoré to na teba liali z boku a z predu ťa bičuje vodná al. snehová smršť. Tak takto som si ja začínal každodenne zarábať po strednej škole a popri tom som ešte chodil na VŠ
ja mam uz asi dva roky taku zelenu plastovku z lidlu, mam ju vzdy so sebou kvoli burke a podobne. avsak je vhodna aj na chladnejsie dni ako tieto, ked cez den je to este v pohode ale vecer sa uz hlavne v lese dost ochladi. vtedy si dam tuto bundu a kedze je ako igelit a neprepusta vlhkost von, tak zachvilu mi je v tom sklenniku paradne teplucko a kym sa uplne sparim, tak som doma.
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-FD9D0C79-A1B7D3F8/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?action=showDetail&id=3927
snad to bude mat aj ten "sacok" na vodu ked uz to ma hadicku za 10e ma to asi ani nebude trapit ked sa to po roku dvoch rozpadne
náustok síce vypadá ako origo od camelu ale otázka je z čoho to bude.. ale tak niekto možno rád plastové príchute a že sa rozpadne by som sa nebál, skôr ako bude sedieť, a keď kukám tú fotku tak nejaký systém tam moc tuším nie je, takže zlé odvetranie a žiadne spevnenie
pri botách je to ťažké, odborníkov je milión a každý má zaručenú pravdu.. každopádne človek sa s topánkami nenarodil a ani tie moderné systémy tisícročia nepotreboval (a mnohé kmene ani dnes nepotrebujú) a napriek tomu chodia a behajú tisíce kilometrov ročne
pre mňa je len základ nebehať po asfalte.. a farebnosť hmm, čím dilinkovejšie farby tým viac sú viditelné..
no aj ja by som ho chcel ... a čo poviete na tento silikónový sprej - bude možne mazať nim vnút. nohy vidlice ... a ta pumpa? oplatí sa niečo odtiaľ kúpiť?
Silikon je za tu cenu fajn, vyuzijes aj na vrzgajuce panty na dverach
Pumpa na MTB postaci, tie 4 bary s nou natlacis, tlakomer bude ukazovat halabala.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidím že si asi nikdy neskúsil čo je to jazda na cestáku za rannej tmy, v ľavej ruke dáždnik a pravá ruka na brzdnej páke na baranoch, naľavo samé autá ktoré to na teba liali z boku a z predu ťa bičuje vodná al. snehová smršť. Tak takto som si ja začínal každodenne zarábať po strednej škole a popri tom som ešte chodil na VŠ
snad to bude mat aj ten "sacok" na vodu ked uz to ma hadicku
Sú výborné na bike (5-15 stupňov) Polstrovaná dlaň, dobrý materiál a vzhľad. Mám ich odskúšané od jesene. (Podľa obrázka súdim, že sú tie isté, ako som si vlani kúpil)
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-061C9A81-EFF5D256/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?action=showDetail&id=3964
Normálne ma stojí jedna okolo 1,20€ a tu šesť za 1,99
snad to bude mat aj ten "sacok" na vodu ked uz to ma hadicku
náustok síce vypadá ako origo od camelu ale otázka je z čoho to bude.. ale tak niekto možno rád plastové príchute
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-27D774A0-CC5D229A/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?action=showDetail&id=3919
vďaka
kolena mas len jedny
http://www.behame.sk/index.php?src=bezecka-skola/bezecke-topanky---na-co-si-davat-pri-vybere-pozor
okrem toho ta farebnost je naozaj strasna
pre mňa je len základ nebehať po asfalte.. a farebnosť hmm, čím dilinkovejšie farby tým viac sú viditelné..
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-18FF7097-1CB20C8B/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?id=139
Pumpa na MTB postaci, tie 4 bary s nou natlacis, tlakomer bude ukazovat halabala.