ano je to forma adrenalinu, ked postupne zistujes ze ti nieco nepasuje, nieco chyba, nieco je uplne zle.... napriklad ked kupis normalny stred pre ram, do ktoreho pasuje len press fit :-/
tak to je este v pohode..ale mne ku predoslemu ramu posielali hlavko na tri krat...hlavne ze som to objednaval od firmy ktora tie ramy strieka predava..... Hlavne ze pokazde napisali uz vam ide to "spravne" hlavko ....
so stredom nebol problem...ultegra 6800 skoncila u nas na predajni a vyčendžoval som ju za press fit
doma by som mal mat tu maticu na brzdu z novej ultegry 6800 kedze ja som tu dlhu nepotreboval... ak chces mozem ti to poslat..popripade ak byvas niekde v okoli BA/PK/TT donesiem
no ja mam fejkovy SKY okrem ostatnych, ktore su farebne inac, ale az taky maniak nie som. takze sa budu na nom potit pekne vsetky este retaz,trochu to nastavit a hotovo
Tak konecne hotovo a len narychlo odfotene kominek nekomentovat, este som s nim nebol vonku a sedlo je nastavene na rychlo len pocitovo. Ram je 52. Omotavka je Lizard 2,5mm, keby som vedel, ze to bude take hrube objednam 1,8mm. Budem vediet do buducna
... Omotavka je Lizard 2,5mm, keby som vedel, ze to bude take hrube objednam 1,8mm. Budem vediet do buducna
Vydaril sa ti, po dizajnovej stránke mu nie je čo vytknúť
Čo sa týka tej omotávky,mne sa ďaleko viac páči keď je to hrubšie,ja keď som ,,cvične" namotával omotávku na barany FSA Energy compact,tak ma prekvapilo,že spodná časť baranov bola veľmi tenká oproti vrchnej polovici,bolo to škaredé,a tak som to vyriešil tak,že som obojstrannou páskou obmotal tú spodnú časť baranov,aby sa ten nepomer trochu vyrovnal,ale samozrejme to záleží od typu a tvaru baranov...
velmi pekne zladeny, osadenie pak a zaradeny prevod 1*
dal by som vzadu o trochu dlhsi bowden a zarovnal plaste je dost mozne, ze iba fotka skresluje polohu kluk, no z mojho pohladu ako by neboli v priamke. compact barany vyzeraju pekne, nie kazdemu vsak sadnu a druhou volbou je anatomic. hrubsia omotavka je lepsia ako tensia. to vsak zistis iba najazdenymi kilometrami hlavne na Tour de SlovakAsfalt. nech ich je bez neprijemnosti co najviac
Pekný kúsok, radosť sa naň pozrieť. Mne sa viac páčia hrubšie omotávky a majú pre mňa aj lepš, príjemnejšíí úchop. Už len na ňom jazdiť.
Ono sa to drzi naozaj super a ta spodna cast je ok, len vrch ktory nie je odfoteny je fest hruby ale ten komfort je super A vdaka za pozitivne ohlasy od vsetkych..potesilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to je este v pohode..ale mne ku predoslemu ramu posielali hlavko na tri krat...hlavne ze som to objednaval od firmy ktora tie ramy strieka predava.....
so stredom nebol problem...ultegra 6800 skoncila u nas na predajni a vyčendžoval som ju za press fit
Silvuš az tak som to zladit nechcel, ale podarilo sa
Vydaril sa ti, po dizajnovej stránke mu nie je čo vytknúť
Čo sa týka tej omotávky,mne sa ďaleko viac páči keď je to hrubšie,ja keď som ,,cvične" namotával omotávku na barany FSA Energy compact,tak ma prekvapilo,že spodná časť baranov bola veľmi tenká oproti vrchnej polovici,bolo to škaredé,a tak som to vyriešil tak,že som obojstrannou páskou obmotal tú spodnú časť baranov,aby sa ten nepomer trochu vyrovnal,ale samozrejme to záleží od typu a tvaru baranov...
Palec hore
dal by som vzadu o trochu dlhsi bowden a zarovnal plaste
Ono sa to drzi naozaj super a ta spodna cast je ok, len vrch ktory nie je odfoteny je fest hruby