Hack3r - uplne hrozne otras ! Mal by si skoncit s cyklistikou , kluky su v zlej polohe , riaditka posun o 0,02° dole lebo zeraz je to uplna katastrofa , pedale na nom prilis svietia, ventilky nemas sumerne , koleso a sedlovka sa tam vobec nehodia - tym padom su zle a vobec sa tam ta omotavka nehodi . A premaluj stenu lebo v tom pozadi to nieje dobre. Ale inak nema chybu
Hack3r: pekne si ho poskladal, len mi nie je jasné, či to sedlo je ladené do biela k omotávke, či do siva k rámu. Ale hlavne - nemáš zarovnané nápisy na plášťoch s nápismi na ráfoch - ešte že to tu nečíta tmax, veď by ho klepla pepka...
Hack3r: Tak už ho máš doma... Pozerám, že farebne má rovnaký základ ako ten starý. Tento typ rámov síce nie je moja šálka čaju, ale inak pekne zladené a hlavne si upgradoval.
copyrightwww.bike24.com www.bike24.com je to fotene s bleskom a nie na idealnom mieste a svetle a asi aj bielu som nenastavoval, len narychlo cvakol. exterierove fotky budu ked bude vonku pekne takze sedlo aj omotavka su biele
Rám kupoval od niekoho, komu sa nepáčila farba. Odhadujem, do 300EUR. Tým pádom celý bike vyšiel do 700EUR (tiež odhad). Za tú cenu by mohol mať názov Leningrad, netrápilo by ma to.
Loser celkovy odhad zly len Ultegra sada vysla na 380 eur a tam mi Koloshop urobil super cenu. sedlovka, predstavec, riaditka - skoro 160 atd atd takze to vyslo viac ako 1000, no vsetko je nove
Ak ta to vyslo cca 1000€ tak to je fantazia, btw aj si ho vazil ? Dnes vyslo slniecko tak sup sup rychlo von odfotit. Inak co je to za ram ? Oriho to co je nastriekane ?
necelych 1200 eur ma vysiel komplet a ano je to original Kellys. Kazdopadne keby na nom nebolo Kellys, ale nieco ine je mi to ukradnute ja nejazdim znacku, ale hardver no a vyzera to dobre tak ci tak a vaha ma trosku sklamala, ma to 8,5 kg, ale moj prvy cestak mal 10 kg tak aj tak super
cozeee ? tak ako toto uplna hanba s takym tazkym zelezom sa tu ukazovat uz sa vidim ako ta z lahkostou obieham hore klakom a ty ho od zlosti hadzes cez zvodidla mo uz dost ot .... takze este raz , fakt si ho krasne vyskladal , uz len jazdit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedalo mi to spat a vcera som tie plaste zarovnal