Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mam stary typ v-ciek A kedze spaliky som uz zosuchal az na kov tak rozmyslam ci zainvestovat do lepsich spalikov ci uz kupit komplet nove brzdy aj so spalikmy a samozrejme uz ten novsy typ (ten s tym imbusom na spaliku)Poradte ci sa to oplati a ake by to mali byt a aby neboli drahe ja som nasiel tieto http://shop.toly.sk/oscommerce/product_ ... cts_id=456
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 19:37:39
00
Na amaterske jazdenie by mali stacit gumicky coolstop by mali byt dobre ak nehladis moc na hmotnost atd. ak je prednejsia cena mali by postacovat
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 20:35:11
00
tak ked bike mi dokopy vazy skoro 20kg takze tych 200g hore dole mozem dlabat a aj tak si myslim ze te stare boli mozna este tahse.
A po skusenostiach s lacnymi vecami (bike,komponenty)uz nesom az tak zaujaty na cenu no urcite si nemozem dovolit newemco.Ja len nevidim v nich rozdiel medzi tymy alebo za 1000sk jedine tak vo vahe a v maatteriale.Myslite ze by boli lepsie tieto? http://shop.toly.sk/oscommerce/product_ ... cts_id=845 uz to neni hlinik a vyzeraju lepsie akurat newem ci su k nim aj gumicky
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 20:51:32
00
zober tie alivio a kup k tomu author 3 zmesove gumicky a mas na dlhsiu dobu pokoj s brzdami.
Zobraziť komentár 09.07.2007 - 22:40:52
00
Myslim ze potom su tam uz velke rozdiely neni az po lx je to vsetko len o zlozeni materialov tie drahsie tam maju tie gumicky neviem presne na co nebudem zavadzat potom zalezi uz hlavne na brzd. gumickach kup nejake trojzlozkove. Na tom nesetri.
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 11:28:38
00
Ja mam tie Tektro v predu a Deore v zadu a rozdiel medzi nimi je len vo vyzore a dokonca Tektro ma lepsie spravenu pruzinu. Na Deorecku boli original tak tvrde gumicky, ze mi sli piliny z rafika. Inak pouzivam gumicky Jagwire za cca 120Sk a brzdia vyborne.

Este odporucam vymenit srobik na uchytenie lanka za dlhsi, lebo sa mi podarilo strhnut zavit na tych Tektro brzdach lebo siahal asi len do polky diery so zavitom a tak isto bol aj na Deore, tam som menil hned po kupe.
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 11:50:51
00
Takze v tychto dnoch nabehnem do obchodu a pozrem ktore sa mi zdaju pevnejsie krajsie...Hoc hliniku uz moc newerim kedze mam z neho celi bike...Takze asi zoberem shmano.

Inak chcel som sa tiez spytat ako je to z nastavovanim tychto brzd oproti starym?Lebo stare som vcera rozkopal a prehodil cez plot.
A ako dlho vydrzia nastavene bez toho zeby som do toho znova mal zacat vrtat.
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 12:21:23
00
No tento novy system sa nastavuje celkom jednoducho a ked to nastavis tak to drzi. Ja s tym problem nemam.
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 12:27:04
00
Nepochopim toho kto vymislel ten prvy sistem ved ked uz vcera aj oco sa pokusal to nastavit tak mu taka sranda ktoru mu dal doktor na den nosit ktora mu mera tlak kazdych 30min tak mu namerala 175 120
Som myslel ze to dohryže. Ved to len choru mysel napadne vyrobit s tolkimy spojmi a newem cim setkym, dobre ze tam neni aj klatkostroj a vrtulka
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 12:44:44
00
tie novsie su uplne jednoduche, povolis ten imbus, pritlacis o rafik celust, zarovnas a dotiahnes. drzi az kym to nepovolist. chod nastavujes klasicky srubkou na boku
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/vymena ... ych-spalku
www.ivelo.cz
Zobraziť komentár 10.07.2007 - 13:22:05
00
Nepochopim toho kto vymislel ten prvy sistem ved ked uz vcera aj oco sa pokusal to nastavit tak mu taka sranda ktoru mu dal doktor na den nosit ktora mu mera tlak kazdych 30min tak mu namerala 175 120
Som myslel ze to dohryže. Ved to len choru mysel napadne vyrobit s tolkimy spojmi a newem cim setkym, dobre ze tam neni aj klatkostroj a vrtulka

ze by este cantilever ? :twisted: tiez mam este doma jedny take
Zobraziť komentár 16.07.2007 - 10:56:39
00

:D ja zase nepochopim toho, co vymyslel auto, co sa startovalo klukou...ale asi sa tomu hovori vyvoj...
Zobraziť komentár 16.07.2007 - 11:38:47
00
VYVOJ...podla mna tie novse brzdy su ovela lahsie aj na vimyslenie.Maju ovela menej spojov a pod.A kedze uz som si tie brzdy kupil a je to az nehorazne ako lahko sa to nastavuje...
To auto na kluju pochopim ved vtedy nemali (aspon myslim) elektromotor.
Zobraziť komentár 16.07.2007 - 13:21:16
00
kurnik, kde si bol v devatdesiatom tretom, ked som kupoval bicykel a vsade mali len cantilevery a Vcka nemal kto vymysliet?
:D
Zobraziť komentár 16.07.2007 - 14:13:59
00
cantilever? to su tie brzdy co sa lanko akoby rozdvojuje do jednotlivych spaiku? ak myslis ti tak take som nemal...
Mal som take brzdy ake su na olpranoch teda normalne v-cka ale ten starsi typ
Zobraziť komentár 16.07.2007 - 23:23:10
00
keyboard_arrow_up