ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
pre mna zostava miesto ktore nedam, bo sa bojim
cerovku si poupravovali a prepilili tak, ze je z toho velky nezmysel, myslim tym usek od asfaltky po dalsiu asfaltku na M. Slavin. Bolo tam niekolko zaujimavych usekov na techniku, ale ked proste niekdo nevie a namiesto naucenia sa pouzite pilku, tak ... neviem. Nech si radsej jazdi po asfalte.
A inak si nemyslim, ze to dotycny upravuju a pilia koli sebe. Ide proste o trasu so zameranim na sirsiu verejnost.
*neviem aky je slovensky vyraz pre zakrutu ktora je naklopena tak ze vnutorny okraj je vyssie ako vonkajsi okraj.
ale ved kludne jazdi medzi stromy, to mi nevadi,ze ini jazdia zhora zdola, stale sa da ist povodna stopa
ja tamnapriklad vobec cez vikend nejazdim, lebo to je uplne preplnene bikermi
si ma urazila
A inak si nemyslim, ze to dotycny upravuju a pilia koli sebe. Ide proste o trasu so zameranim na sirsiu verejnost.
*neviem aky je slovensky vyraz pre zakrutu ktora je naklopena tak ze vnutorny okraj je vyssie ako vonkajsi okraj.
sak mas klopenu zkrutu...s vyvysenym vonkajsim okrajom....
a Odklopenu zkrutu to je ta o ktorej hovoris
v kazdom pripade na fulle je to ovela prijemnejsie jazdenie ako na HT.
V Ceskych Brdoch zamerianie lesnych tras na siroku verejnost skoncilo tak, ze to cele vyasfaltovali (z EU fondov). Takto koncieva siroka verejnost. Lebo co keby si tam nahodou rozbilo nos male dieta, ze ?
inak kde je ten
"singel nad Vydricou ten kamenny usek, kde sa da zgulat dole svahom skaredo" ? vobec nic ma nenapada, kde to je plis?
okrem toho je problemovy este aj ten velky koren dole pri mlyne, ale to sa tu uz raz riesilo.
Ten uz nie je. Je bohuzial premosteny, takze kto to chcel skusat ma smolu. Tusim to bol walec.