realita: oskrete = diera v dlzke 5cm x 0,5cm (+dalsie mensie dierky), sedlo vyrobene v roku 2000 podla stavu opotrebenia vyzera ako keby aj bolo 5r pouzivane, jedna lyzina jemne ohnuta a vraj na tom jazdila jeho mama - to mi prislo mailom
"mama to isla poslat,vsak je tio vlasne jej sedadlo ona na nom jasdila hehe aj ona ho oskrelaa"
ked som mu napisal ake sedlo poslal a ze mu to vratim odpisal:
"nic neposielaj...lizine nic nebolo...vydelo to viac ludi ak sa ti nelůuby ze je tam oskrjany bok a ok tak si hio predaj ..ale to je to posielanie na dobierku mozes byt rad ze som tui poslal sedadlo a nie ako niektoray za posielaju cerusky a ine veciii jasnee"
uz podla odpovedi mi malo dojst ze je to paco co nepozna gramatiku a nevie ani pisat nejaky a aj ten nick lopko=lopkar? ak ho niekto poznate tak ho pozdravte, som sice z PO ale do konca roka si cestu do blavy spravim a potom mu tie jeho "cerusky" zastrcim do jeho zadku, ak mi niekto viete o nom podaj blizsie info budem vdacny
btw: uz len ten nick "lopkol" znie ako "lopkar" kde si ho vzal
inac ak by niekto chcel vidiet fotky toho super sedla, mam ho nafotene sice len mobilom, ale aj z toho sa da vidiet rozdiel medzi tym co bolo napisane a skutocnostou,
mal by si si priznat chybu a ospravedlnit sa aj ked s tebou bije puberta a snazis sa byt pred kamosmi "big boy" mohlo by sa stat ze by si pred nimi schytal a potom by sa ta trapna situacia s tebou vliekla az kym neskoncis skolu a ziadna babenka by ti uz nedala
2 stan: a ty ser neho ved raz sa este stretnete a bude kucapaca ako sa patri a neboj kazdemu sa raz vsetko vrati
Inak, chcem podotknut, najma pre lopkola, ze internet nie je vobec anonymne medium. Ked je podnet, nie je ziaden problem "dostat sa k pramenu". Takze, pozor na jazyk a pozor na obsah inzeratov.