No pritiahni trocha lanko aby siel presmykac trocha vyssie. Potom ale moze byt zas problem s radenim smerom nadol. Mne to tiez sucha ale len ked mam v zadu 7 a 8 kolecko. Ale musim to poriesit lebo mi to leze na nervy.
no o tomto mi ani nehovorte to sa mi stavalo na mojom starom biku a liezlo mi to strasne na nervi ale teraz ako mam novy tak je to uz dobre lebo uz by som to nevydrzal a skusal som to aj nastavit ale nejako to neslo
Ono sa to proste idealne nastavit neda, alebo zalezi od presmykacov. Ale toto je uz moj druhy bajk a vzdy to podla zaradeneho zadneho kolecka vpredu sucha. Ked nastavim aby nesuchalo tak zas zle radi.
treba sa pohrat s tymi dorazmi. ja som to tiez strasne dlho steloval a nastavoval, aby som bol na 100% spokojny. ale podarilo sa. tak nech mi nikto nehovori, ze to nie je mozne
niekedy je potrebne cheknut aj to, aby bola objimka presmykaca v spravnej vyske na sedlovej rure, ono zalezi o ktoru cast vodiacej listy presmykaca ti to sucha, ci o tie postranne pliesky alebo o tie spojovacie capy...
Myslim, ze toto sa tu uz riesilo. Mne to chŕŕŕŕŕ natolko vadilo, az som skoncil pri o dost tuhsich klukach. Ak mas makke kluky (pavuka)...oska
Teraz aj pri silovom slapani je ticho aj ked to mam prehodene vzadu na 9kolo a vpredu na velku pilu. Samozrejme na malu pilu mi to radi dobre aj v zabere.
Neviete mi niekto poradit s presmykovacom? prehadzovacku som nastavil k mojej plnej spokojnosti, no s presmykovacom mam problem. Zacal som do neho "babrat" lebo ak som prehadzoval z mensieho prevodu na vacsi, musel som packu pridrzat aby som preradil. Opacnym smerom to bolo OK. Teraz mi to presmykuje v pohode, akurat vsak len stredne a velke. na male mi nepreradi (preradilo mi asi 2-krat viacmenej "nahodne") Skusal som upravit polohu dorazmi. Nejak nevidim vysledok objimku upravit nemozem, lebo ju mam na pevno na sedlovke Neviete poradit? Nechcem rozstelovat to co ide ale ak to bude nutne pre spravny chod, nic ine mi neostava. Dakujem za rady, kludne aj na ICQ
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aale nehovor
staci sa s tym chvilocku pohrat a musi to ist
Dakujem.
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/serizeni-presmykace-ii
http://www.utahmountainbiking.com/fix/ sekcia Derailleur, front tune
ze aj ja nemam takeho priatela...
Teraz aj pri silovom slapani je ticho aj ked to mam prehodene vzadu na 9kolo a vpredu na velku pilu. Samozrejme na malu pilu mi to radi dobre aj v zabere.
Dakujem.
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/serizeni-presmykace-ii
http://www.utahmountainbiking.com/fix/ sekcia Derailleur, front tune
to mi vie niekto vysvetlit?