potreboval by som pomoc. dnes ked som bol na biku, stala sa mi taka nehoda. vychadzal som z poza rohu a zrazil som sa s dalsim cyklistom. mne sa nic nestalo, ale on mal asi nieco s ramenom. zavolali sme sanitku, nadiktoval som kontaktne udaje a odisiel som. a teraz problem: teta co bola s tym panom, vyzerala velice, ze zavola policiu a poda zalobu a...
a teda sa pytam: mohol by som mat z toho nejaky problem??
vdaka za odpovede
Podla mna to nebol ziaden umysel, takze za ublizinie na zdravi ta stihat nemozu. To osetrenie zaplati poistovna a ide sa dalej.
Keby sa islo do detailov, tak podla vyhlasky ministerstva vnutra je aj chodnik pozemnou komunikaciou a na bicykli a ani na motorke tadial nemozes ist, iba tlacit. Takze chybu mate obidvaja.
Ak sa samozrejme nezmenila vyhlaska o com zatial neviem.
A za čo Ťa chce teda žalovať, keď je to JEJ CHYBA?
mno, a starky bude nkoniec rad, pretoze ako bolo pisane, na bike celu rodinku vytiahla ta mrochta co sa rozculovala. odteraz uz bude radsej ticho, a ak by mala aj chute ist na bike s rodinkou, tak ju stary asi velmi rychlo uzemni s tym, ze ci uz zabudla co sa stalo minule
to ze sa po chodniku nema jazdit na biku, a to ze pred neprehladnou zakrutou treba spomalit a treba predvidat, to je dufam samozrejmost u kazdeho (a u koho nie, tak ten sa bude ucit na vlastnych chybach...) dufam. pri jazdeni sa neterba len bezhlavo rutit, ale aj trocha rozmyslat...
howk, dohovoril som..
Inak nič ti nemôžu.. Akurát pokutu..