Chcel by som sa poradit pri kupe Specialized demo 8 FSR1 2013 alebo Specialized status2 2014. Neviem ktory z nich si mam vybrat lebo mam iba 14 rokov a som total zaciatocnik ale tento bike budem mat asi do 18-20 rokov.
Diki za rady
Ano bude uz som si to rozmyslel davno a ako som napisal ja ten bike budem mat do 18 rokov preto HT nechcem a mam rozpocet 3000€ a za to si hadam nekupim HT preto sa neviem rozhodnut medzi status 2 a demo 8.
Jedna vec je ze od 14 tich do 18tich strasne vela podrasties takze bud kupis teraz velky bike alebo ti bude potom maly taktiez ak sa mozem spytat kolko vazis? aby si ten bike nerobil s tebou co bude chciet a nie ty s nim
A samozrejme nápis SPECIALIZED, za ktorý si zaplatíš 1000 eur. CTM Mons YT Industries Tues Canyon Torque Dropzone Canyon Torque Rockzone Radon Swoop Propain Rage 2
Tieto biky sú na úplne inej úrovni.
O akých náhradných dieloch hovoríš? Ak myslíš pätky, tak tie si môžeš u všetkých týchto bikoch až na RADON strčiť rovno do objednávky - stále sa to zmestí do rozpočtu.
Tie Avid Elixir 5 sú na taký bike fakt na zamyslenie.
specialized so svojou geometriou vyhral niekolko majstrovstiev sveta. tym nechcem povedat ze ja jazdim ako na MS ale za rovnaku cenovu hodnotu nic lepsie nenajdes
Chcel by som sa poradit pri kupe Specialized demo 8 FSR1 2013 alebo Specialized status2 2014. Neviem ktory z nich si mam vybrat lebo mam iba 14 rokov a som total zaciatocnik ale tento bike budem mat asi do 18-20 rokov.
Diki za rady
Ja by som ti odporucil hlavne prehodnotit tu viziu "do 18-20 rokov". Lebo ak mas teraz 14rokov, 45kg a 160cm tak pokial nemas velmi malych rodicov je vysoko pravdepodobne,ze v najblizsich 2-3 rockoch podrasties kludne aj 20+ cm.
Tú istú víziu som mal aj ja keď som mal 14 kúpil som demo 8 spokojný som s ním bol ale prestalo ma to baviť a prejavili sa zdravotné problémy a zostal som len pri XC. Teraz mám 17.
prečo mu proste neporadíte? prečo mu chcete natlačiť iné a nepoviete mu o plusoch a mínusoch tých dvoch? krista už ma začína rozčuľovať toto fórum .. pretláčate si vašu slobodu povedať si čokoľvek ale jemu beriete možnosť chcieť čokolvek ... ***** tam sa uvedomte
To máš odkiaľ, že za rovnakú cenovú hodnotu nič lepšie nenájdem? Každý jeden z tých bikov, čo som postol, je lepšie ako tie dva spešl. Ich geometria nie je o nič horšia ako tá iných firiem. Neplatíš si to z vlastných peňazí a chvíľu potrvá, kým pochopíš, čo to je investovať takú čiastku do niečoho. Kúp si ktorý sa ti z tých dvoch viac páči, oba sú za tú cenu zlé.
lapaloma - pozrel som oba bicykle a myslím, že to je úplne jedno ktorý vezme. Ja tu niečo pretláčam? Jeden príspevok som napísal v túžbe, že pochopí, že za tie peniaze môže mať bicykel úplne inde. Aj po odoslaní tohoto príspevku v to stále dúfam. Pýtaš sa, že prečo mu neporadím. Ja som mu poradil omnoho lepšie možnosti, naopak tvoj príspevok je úplne OT.
lapaloma: uklidni sa prosim ta. A najlepsia rada pre 14 rocneho chalana ktory ma teraz 45kg a 160cm a mysli si, ze mu bicykel vydrzi do 18-20 rokov je aby to nekupoval. Protoze aj ked si kupi Mko (ktore mu teraz bude zrejme velke) tak to moze dopadnut tak ze uz v 16tich mu to Mko bude male.
Nevyznam sa do toho, no ak by som sa rozhodoval ja medzi tymito bikami, tak zvolim status, ale pozor nie 2 ale 1. Totozny ram inak osadeny, prevody, plaste, vidlica a ine. Mozno mensia vaha, univerzalnejsia geometria, obratnejsi, tazisko viac vzadu, lahsie odslapes asfaltku a do bikeparku a na zaciatok idealnejsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CTM Mons
YT Industries Tues
Canyon Torque Dropzone
Canyon Torque Rockzone
Radon Swoop
Propain Rage 2
Tieto biky sú na úplne inej úrovni.
O akých náhradných dieloch hovoríš? Ak myslíš pätky, tak tie si môžeš u všetkých týchto bikoch až na RADON strčiť rovno do objednávky - stále sa to zmestí do rozpočtu.
Tie Avid Elixir 5 sú na taký bike fakt na zamyslenie.
Diki za rady
lapaloma - pozrel som oba bicykle a myslím, že to je úplne jedno ktorý vezme. Ja tu niečo pretláčam? Jeden príspevok som napísal v túžbe, že pochopí, že za tie peniaze môže mať bicykel úplne inde. Aj po odoslaní tohoto príspevku v to stále dúfam. Pýtaš sa, že prečo mu neporadím. Ja som mu poradil omnoho lepšie možnosti, naopak tvoj príspevok je úplne OT.
nie nepomylil som sa status je z UK stranky a PROSIM UZ MI NIEKTO NAPISTE NA TO NA CO SOM SA PYTAL