premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Dobre bolo - Šajba, Minca, Bukovina, ch. Horalka, Pri Bútľavke, Hrochotská dolina, sedlo Jasenová, Osrblie, Brusno.
(nejak to rozhodilo chronológiu fotiek)
Hodlá niekto využiť pekný víkend na bajku? V sobotu aj v nedeľu hlásia pekne...
Dnes vyrážam do Turčianskych Teplíc na cesťáku a cez víkend to bude určite poriadny MTB
...na Bukovine som bol minulý víkend. My máme v pláne od Ľubietovej obísť Hrb tajnou trasou, napojíme sa na červenú značku, prejdeme Sedlom Jasenová, potom Kopce, Záhorská skala a Čiernym potokom asi zbehneme do Kamenistej doliny a popri Hrončoku cez Hronec domov.
Videl som predpoveď na víkend a vyzerá to výborne!
V sobotu idem na cesťák (cez Šturec, dole a späť), nedela MTB, kam sa ešte uvidí, ale asi niekam v okolí Sedla Jasenovej a smerom na Poľanu.
Trocha hej, ale nič hrozné. Šli sme tadiaľ pár krát. Naposledy vlani v lete, tak dúfam, že od vtedy tam nie je nejaká kalamita.
Plán sa kryštalizuje ísť po Strungu a chodníkom zbehnúť k Brestu na Hukave a cez Lom n. Rim. a Kamenistú, prípadne Tlstý javor domou.
Do sedla Jasenovej ideme cez Osrblie a Tri vody (nie cez Bukovinu).
Na priamo cez hory je to dosť záhul, takto z jari...
Chceli sme to tak absolvovať min. víkend z Predajnej, no došli sme za Vepor a strihli sme to radšej cez Bukovinu a Mincu dole do Šajby.
Ahojte, dnes o 10:00 busom na Donovaly a od tial sa rozhodne co dalej (za predpokladu ze nas zobere autobusar, zatial 3pokusy, a 3 uspesne). Zatial sme 3ja bikeri.
tak by ma zaujimalo kde ste boli resp. ci ste vobec sli, 9:58 som bol na autobuske, ale ziadny bikery nikde, tak som sa siel kuknut pre istotu este na strieborne a tam tiez nikto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(nejak to rozhodilo chronológiu fotiek)
Dnes vyrážam do Turčianskych Teplíc na cesťáku a cez víkend to bude určite poriadny MTB
Bolo ako inak super.
V sobotu idem na cesťák (cez Šturec, dole a späť), nedela MTB, kam sa ešte uvidí, ale asi niekam v okolí Sedla Jasenovej a smerom na Poľanu.
Plán sa kryštalizuje ísť po Strungu a chodníkom zbehnúť k Brestu na Hukave a cez Lom n. Rim. a Kamenistú, prípadne Tlstý javor domou.
Na priamo cez hory je to dosť záhul, takto z jari...
Chceli sme to tak absolvovať min. víkend z Predajnej, no došli sme za Vepor a strihli sme to radšej cez Bukovinu a Mincu dole do Šajby.