Už som nesedel týždeň na bicykli a pri takomto počasí a to všetko kvôli nechodiacim doštičkám z objednávky a teraz kvôli nechodiacim brzdám. A ide víkend..... no nič zajtra obvolám servisy. Prepáčte inak, že tu dávam takúto malichernosť, len som skúsil, či niekto nemá čas
nieco pre tych co maju radi lesne chodnicky, nieje to nic extra na zaciatku su nejake konare a potom este 2 spadnute stromy, ale fajn spestrenie po vyslape z turia.
včera som si konečne prešiel tento chodníček, nechápem ako som ho mohol doteraz ignorovať...najlepšie napojenie na Anakondu zo Zdobinej
No musím sa pochváliť Konečne som tie ..... AVID rozbehal. S dobrým návodom (ofic. AVID) a neofic. sadou na odvzdušnenie za 10e sa mi podarilo brzdy nastaviť tak, ako mi ich nenastavili ani v servise. Takže brzdy do koša ešte nepôjdu Ale už končím mimo témy...
No a to je zasa príliš skoro, mám ešte nejakú robotu na záhrade, ja sa chystám tak 12:30.Smer Kunerad, potom Poruba, sedlo pod Hnilickou Kýčerou, Zbyňov a ak bude čas, a budem vládať, tak ešte Súľov.
ja s gersonom sme supli dnes o pol10 z konca kuneradu hore asfaltkou omegova ,kusok po zltej ,hore na "letisko" ,traverznym singlacom na cervenu-hornu luku -po cervenej ku odbocke na valcu skratkou dole na cestu popod majbikovu poza usypanu skalu a zjazdik dole popod racovo a o pol 2 hej som uz spokojny pil doma semtam v lese snehove jazyky ale vacsinou prejdutelne ...na hrebeni je na pocudovanie prave iba na tej mensej lucke v zjazde z hornej luky ...
z konca kuneradu hore asfaltkou omegova ,kusok po zltej ,hore na "letisko" ,traverznym singlacom na cervenu-hornu luku -po cervenej ku odbocke na valcu skratkou dole na cestu popod majbikovu poza usypanu skalu a zjazdik dole popod racovo
znie to uplne super aj ked vobec nerozumiem kde ste vlastne boli
musim sa uz pridat k vam niekedy, nech mi tie konce ukazete, lebo z kuneradu a okolia som jelen
dnes sa mi podarila plánovaná trasa a konečne sa blížim k prvej 100vke tento rok. R. Teplice-sedlo p. Kýčerou-s.p.Úplazom-R. Lesná-Ďurčiná-Rajec a cez lúky Jasenové-Zbyňov-R.T.-
V doline nad R. Lesnou sme sa nahodne stretli s TomasTom a tak sme si to dali do R.T. spolu.
kvakob--- my sme si to dali vcera len asi z opacnej strany ,, a potom dole cez svitacovu dolinu a pokracovali ako isiel maraton,,
no a dnes znova turie- kunerad-zbynov-sedlo patuch-sulov- rohacske sedlo-podhorie-lietava hrad-za..
celkom uz mam aj dost..
my dnes v patici na chatu p. Suchym, kde sme sa rozdelili, 2 sli omrknut zjazdik po druhom hrebeni starohradskej doliny a 3 sme pokracovali cez Hoskoru na Kl. Maguru, odtial dolu po zelenej do Vrutok a okolo ATC na Saracniky a Polom kde sme sa znovu pekne vychytali dolu uz len popod Hoblik a hajde kukat RVV v telke fotecku mam len jednu z Hoskory, chalani cosi pofotili tiez...fajnych 74km a 2150 nastupanych metrov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
včera som si konečne prešiel tento chodníček, nechápem ako som ho mohol doteraz ignorovať...najlepšie napojenie na Anakondu zo Zdobinej
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=147239#pos=49.06961P18.68524P12
http://www.sports-tracker.com/#/workout/vladimirmasny/7rm86m7n3qfrdjd6
http://www.sports-tracker.com/#/workout/vladimirmasny/7rm86m7n3qfrdjd6
Ze maximalka 104,5 km/h
no dako gps zlyhalo
musim sa uz pridat k vam niekedy, nech mi tie konce ukazete, lebo z kuneradu a okolia som jelen
V doline nad R. Lesnou sme sa nahodne stretli s TomasTom a tak sme si to dali do R.T. spolu.
no a dnes znova turie- kunerad-zbynov-sedlo patuch-sulov- rohacske sedlo-podhorie-lietava hrad-za..
celkom uz mam aj dost..