ako jeden z hlavných páchateľov zakladám túto tému, aby sme tu na jednom mieste diskutovali záležiťosti súvisiace s výjazdami, teamami a rebríčkami, ktoré od dnes nájdete vo vynovenej sekcii bikeri.
Viac informácií je aktuálne na http://www.trm.sk.
Tešíme sa na spätnú väzbu, nech už bude akákoľvek
Nedá sa jej prihlásiť na MTBiker pod pôvodným menom a heslom z TRM.
Odmieta jej zaregistrovať sa pod tým menom, že už je používané.Na mailovú správu do TRM nedošla žiadna odpoveď a preto to skúšam touto cestou.
Zatiaľ však jedna "rýchlovka" pre tích, ktorí si neželajú sumár svojich výjazdov v profile a v podpise na fóre: v nastaveniach súkromia pribudla možnosť "Nezobrazovať výjazdy v profile".
Asi by bolo dobré keby to bolo ako na trm-ku
Používam Garmin 800, ktorý ukladá výjazdy v tcx.
Na konvertovanie do gpx používam program TCX Converter. Ukladal do gpx bez HR dát. Takto sa dalo gpx použiť napríklad na www.cykloserver.cz a inde.
Tu mi pri takomto gpx vyhodilo chybu.
Keď som uložil gpx s HR dátami, tak ho výjazd načítal a zobrazil na mape.
Gpx-ká predošlých výjazdov, ktoré boli ukladané na pävodnom trm-ku sú zobrazené na mape v poriadku a boli ukladané bez HR dát.
Prečo sa to takto správa?
@milsu:
Ad prvá otázka: túto otázku (súkromia) je zrejme potrebné adresovať všeobecnejšie, aj vzhľadom k ďalším pripomienkam. Pracujeme na tom.
Ad druhá otázka: Veľmi by pomohlo, ak by si mi poslal link na konkrétne tracklogy patriace do kategórií, ktoré popisuješ.
To súkromie som testoval aj ja včera, podľa zistenia momentálny stav je taký, že všetky výjazdy sú viditeľné aj neprihláseným užívateľom. Mne sa páči nastavovanie súkromia napr. v Endomonde, kde sa nastavuje samostatne súkromie pre výjazd a samostatne pre gpx záznam a mapu.
Pod public by som ale vždy chápal prihlásených užívateľov. Preddefinované hodnoty sa dajú nastaviť v profile, pri jednotlivých výjazdoch potom možná zmena.
Druhá záležitosť je načítanie hodnôt (vzdialenosť, čas celkový a pohyb, prevýšenie, ...) z gpx záznamu, aby nebolo potrebné vypĺňať manuálne, momentálne je to otročina. Ale to myslím že už niekto spomínal v predošlom príspevku.
Ad druhá otázka: Veľmi by pomohlo, ak by si mi poslal link na konkrétne tracklogy patriace do kategórií, ktoré popisuješ.
Včera mi to zapísalo. Uvidím následne a dám vedieť.
Hľadanie vo výjazdoch: na trm-ku bolo riešené lepšie (podrobnejšie), alebo som to nerobím dobre
Nejako teraz neviem nájsť takýto filter, keď si kliknem na moje výjazdy, tak mi spraví komplet výpis a nedá sa mi to nejako rozumne "vyfiltrovať"
Bude sa to dať aj tu?