Môže byť,ja by som bol za radšej niekde do lesa okolo Žuhračky,smer tá protipožiarná nádrž Rakovec,potom hore pozdlž tej nádrže až nad Pukanec...
Okolo(popri) Hrone som už bol tento týždeň 2x,trasa Lv-Dolná Seč popri Hrone na tej cyklotrase až do V.kozmáloviec a späť.
Síce piatok som absolvoval podobnú trasu Lv - Čajkov - Žuhračka - N.Dedina- Lv,ale aj tak niekde tým smerom.
Neviem skade si,no môžme sa stretnúť o 14.00,pri križovatke,pri autobusovej zastávke v Čajkove(tá,kde sa stretávajú cesty z H.Kosih - Rybníka - N.Dediny)
Serus chlapi, veľká škoda mne sa nedá.. mám povinnosti
Bohača tak vám závidím -v dobrom, tak by som už niekam šiel už začínam mať absták na bike..
Dobré dva týždne som nesedel v sedle a von je tak krásne...
Užite si to...
Tomi rád by som šiel no nedá sa, celý víkend od dnešného rána okupujem Nitru... Však sa ozvi hoci aj cez týždeň ale na budúci víkend už som stopro doma- teda na biku
Škoda že som nebol.
A ja som si myslel,že v oblasti Žuhračky to už celkom solídne poznám,no ako vidím na fotke č.4,5,6,7,8,,tak asi nie.
Skadiaľ je konkrétne tá fotka č.6,resp.č.7.,tá vodná plocha s tymi lavičkami?
Ťažko sa to vysvetľuje, ale až chceš rád ta tam na budúce zavediem...
PS: dnes bolo super krásne počasie, čo ma dosť prekvapilo, nikoho som nestretol ani živej nohy...
Včera som bol aj ja na takmer rovnakej trati.
Keďže zhruba 2 km pred "Krížnym bukom" prebiehali drevorubačské práce,tak som to tam otočil a "vytlačil" bike až po Agraš k modrej značke,skade je super výhľad.
Dole z Agrašu som aspoň mohol poriadne otestovať nové brzdy SH SLX.Je to rozdiel oproti Avid Elixir1.
V lese super počasie.Bol som pozrieť,aké škody narobil vietor.
Nad tou novou protipožiarnou nádržou "pod Rakovcom" bolo popri asfaltke zopár veľkých stromov vyvrátených a smerom ku Krížnemu buku jeden poriadny strom naprieč cestou.
Pridávam aj ja zopár foto:
Ja som bol v sobotu zhruba od 10:00 do 15:00,takže som nezmokol.
Ako som písal v lese super počasie,no keď som sa vracal domov cez Čajkov a H.Kosihy,tak tam bola riadna horúčava.,z asfaltu len tak sálala.
Ináč dobre že minulý rok postavili tú protipožiarnu nádrž pod Rakovcom,lebo je ideálne umiestnená zhruba v strede výjazdu,kde si človek môže odýchnúť.
A ešte je umiestnená v krásnom prostredí a ako som si všimol,tak tam "vysadili" aj ryby.
Zdravím všetkých Levičanov, sledujem, že je tu aktívna celkom fajn skupinka bikerov. Rád by som sa pridal na niektorý z najbližších výjazdov. Čas mám cez týždeň po práci, alebo víkendy. Je jedno, či tu v okolí, alebo aj ďalej, v pohode viem odviezť v aute troch bikerov aj s výbavou
Serus, Pišta ďalší do partie sa hodí. Kľudne sa ozvi keď sa ti bude dať a budeš mať chuť napíš..
Posledný výjazd z tomasizi rženice, Batovce, Pečenice, Pečenický val- slovenská rarita a záhada, Raijt, Ostrý Vršok, Jabloňovce, Pečenice a späť..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okolo(popri) Hrone som už bol tento týždeň 2x,trasa Lv-Dolná Seč popri Hrone na tej cyklotrase až do V.kozmáloviec a späť.
Síce piatok som absolvoval podobnú trasu Lv - Čajkov - Žuhračka - N.Dedina- Lv,ale aj tak niekde tým smerom.
Neviem skade si,no môžme sa stretnúť o 14.00,pri križovatke,pri autobusovej zastávke v Čajkove(tá,kde sa stretávajú cesty z H.Kosih - Rybníka - N.Dediny)
Bohača tak vám závidím -v dobrom, tak by som už niekam šiel už začínam mať absták na bike..
Dobré dva týždne som nesedel v sedle a von je tak krásne...
Užite si to...
A ja som si myslel,že v oblasti Žuhračky to už celkom solídne poznám,no ako vidím na fotke č.4,5,6,7,8,,tak asi nie.
Skadiaľ je konkrétne tá fotka č.6,resp.č.7.,tá vodná plocha s tymi lavičkami?
PS: dnes bolo super krásne počasie, čo ma dosť prekvapilo, nikoho som nestretol ani živej nohy...
Keďže zhruba 2 km pred "Krížnym bukom" prebiehali drevorubačské práce,tak som to tam otočil a "vytlačil" bike až po Agraš k modrej značke,skade je super výhľad.
Dole z Agrašu som aspoň mohol poriadne otestovať nové brzdy SH SLX.Je to rozdiel oproti Avid Elixir1.
V lese super počasie.Bol som pozrieť,aké škody narobil vietor.
Nad tou novou protipožiarnou nádržou "pod Rakovcom" bolo popri asfaltke zopár veľkých stromov vyvrátených a smerom ku Krížnemu buku jeden poriadny strom naprieč cestou.
Pridávam aj ja zopár foto:
Škoda že sa mne dnes nedalo ísť..
PS:nezmokol si ? sa zlialo po obede.
Ako som písal v lese super počasie,no keď som sa vracal domov cez Čajkov a H.Kosihy,tak tam bola riadna horúčava.,z asfaltu len tak sálala.
Ináč dobre že minulý rok postavili tú protipožiarnu nádrž pod Rakovcom,lebo je ideálne umiestnená zhruba v strede výjazdu,kde si človek môže odýchnúť.
A ešte je umiestnená v krásnom prostredí a ako som si všimol,tak tam "vysadili" aj ryby.
Posledný výjazd z tomasizi