čaute,chystám sa kúpiť tento bike, zaujíma ma či nebude zdvih vidlice a tlmiča 120mm málo na AM/EN + hlavne niekde v rozbitých častiach kde budú korene a šutre atď.. proste či zdvih postačí..vopred vďaka
No ja na to len ze poviem sikovnym patri svet, kto zavaha nezerie, nevidm nic zle na tom ked sa ten bike bude predavat aj za 2500, stale je to super cena. Kto vahal a spekuloval teraz zaplati viac alebo si kupy novy za este viac. Clovek ktory povodny inzerat nevidel bude rad kolko usetril. A presne tak , skoda ze to nieje Lko bol by davno predany, vacsina priemernych ludi potrebuje od nich Lko.
V Nemecku sa podarilo kúpiť za dobrý €.. preto taká cena.. Je to komplet. Však ja mám jeden pre seba a tento je na predaj
Asi by som toho smejka pridal skor takto: "V Nemecku sa podarilo kúpiť ..."
Volal som akurat Tomasovi do Canyonu ohladom nejakych detailov k mojej objednavke, medzi recou som mu aj spomenul, ze sa objavili na predaj tieto bicykle - z rozhovoru vyslo to, ze su najpravdepodobnejsie kradnute - vsak ale "stastni" majitelia zistia kde je pravda pri pripadnej reklamacii, ze?
Asi by som toho smejka pridal skor takto: "V Nemecku sa podarilo kúpiť ..."
Volal som akurat Tomasovi do Canyonu ohladom nejakych detailov k mojej objednavke, medzi recou som mu aj spomenul, ze sa objavili na predaj tieto bicykle - z rozhovoru vyslo to, ze su najpravdepodobnejsie kradnute - vsak ale "stastni" majitelia zistia kde je pravda pri pripadnej reklamacii, ze?
Prazdne zarucne listy nie su problem zohnat; myslim ze po tejto diskusii, ak ten bike budes chciet predat, bolo by dobre ziskat vyjadrenie priamo z Canyonu ze im nechybaju.
Nahoda je blbec. Vsetko zavisi od toho kto by to nahlasil, kde by to nahlasil...
V kazdom pripade je ale najdolezitejsia ina otazka: Spaval by si pokojne, keby si mal bike s podozrivym povodom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi by som toho smejka pridal skor takto: "V Nemecku sa podarilo kúpiť
tak to bude blbé
V kazdom pripade je ale najdolezitejsia ina otazka: Spaval by si pokojne, keby si mal bike s podozrivym povodom?