Ja som sa dnes flakal v Porubskej doline po lesnych cestach. A ked som videl tu macovu tlapu tak som si radsej piskal az o mne vie ak by bol niekde v okoli Povodne som si chcel dat len Medvedi okruh no hore som pokracoval dalej na sedlo pod Kycerou. Ak tam niekto ma v plane ist je to tam az na par blatovych usekov v pohode jazditelne
spod Kycery po zelenej do doliny a do Rajca. stretol som v zjazde jedneho bajkera jak slapal hore a dole pri horarni jak zacina asfaltka sedela grupa bajkerov. okolo tych som len prefrcal, neviem ci tam bol niekto znamy. a v lese ani nefukalo, len kde tu tak mi bolo miestami az horuco
Ja vcera dost utrapeny, taky ufucany vyjazd som uz davno nesiel. Na zvaznici nad Zdobinou som skusil skôr odbocit na Hornu Roven aby som trafil singlac na Anakondu, trosku viac tlacenia ale dalo sa. Singel na Anakondu super, ale miestami na mna uz trochu hard. No nie som uz najmladsi. Anakonda super zjazdna a sucha. Na rubaniskach ma skoro sfuklo. Dole Višnovym som musel dupat aby som isiel aspon 25 ou.Mackove labky som pozeral no nemam na ne stastie. Nastastie.
Ja vcera dost utrapeny, taky ufucany vyjazd som uz davno nesiel. Na zvaznici nad Zdobinou som skusil skôr odbocit na Hornu Roven aby som trafil singlac na Anakondu, trosku viac tlacenia ale dalo sa. Singel na Anakondu super, ale miestami na mna uz trochu hard. No nie som uz najmladsi. Anakonda super zjazdna a sucha. Na rubaniskach ma skoro sfuklo. Dole Višnovym som musel dupat aby som isiel aspon 25 ou.Mackove labky som pozeral no nemam na ne stastie. Nastastie.
ahoj, mas z toho zaznam? alebo mohol by si ledabolo naklikat?
vdaka
marian
Tak,tak,skusil som to len preto ,ze som sa chcel pustit tym prudkym zjazdom po modrej na skratku k anakonde. To som aj dosiahol,ale druhykrat uz nieee. Zvycajne chodim tak ako naklikal katko. Je to len kusok tlacby na modru a asi kusok po modrej k tomu singlacu.Ale slapatelny teren.
Chlapi, ako sa da dostat z Janosikova na chatu na Klacianskej Magure? Niekto to uz spominal, ze zbehol singlom dolu z chaty pod Suchym (ten poznam) a v Janosikove siel potom dolava, neviem vsak kadial. Idealne, ak by mal niekto urobeny tracklog...
Cez Panošinu to nahor šľapateľné nie je. Dolu buď cez ňu, alebo klasika po zelenej značke. Pod veľkou lúkou ju opustíš a budeš pokračovať okolo takej chatky čo tam je. Je tam dosť viditeľný chodníček, ktorý je na zjazd lepší, lebo v Repišťskej doline momentálne prebieha ťažba a je to tam dosť rozbité.
Teraz pozeram log od Katka, tam uz je to jasnejsie, je to presne to, co som hladal, este raz vdaka Tadial sa to da vyslapat cele, ci treba aj potlacit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta cesta z Krasnan do Terchovej je znacena ako cyklotrasa?
Najlepsie dvojmo
ahoj, mas z toho zaznam? alebo mohol by si ledabolo naklikat?
vdaka
marian