Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Mne sa len paci ako sa tu v ostatnom case mnoho uzivatelov fora naucilo vsetko oznacovat "cinou" cinskym smejdom , cinske nekvalitne oblecenie , cinske kolesa , cinsky kosik a ukazkovo vsetky tieto produkty zatracuju .... Ale ze 90% toho co maju prave na sebe , vo vrecku , z coho pise prave prispevok do fora , alebo na com jazdia su z ciny, na to nehladia , lebo to ma na sebe nalepku "vacsiny" ... Ah jaj hlupa slovac zabudla ako vznikaju spolocnosti a ich znacky
isheep je síce pravda čo tým chceš povedať ale zásadný rozdiel je v tom keď niekto polepí kolesa doma od hoči minga ktorý to dožvie ako robil a medzi tým keď si u nich otvorí fabriku firma ktorá dovezie technologie a musí splnať aj nejaké to ISO a vyžaduje kvalitu takú akokeby bola vyrobená v materskej firme napr v EU. Pre zapadnú EU sme čina tu na sk aspoň co sa týka strojariny za pár € vyrábame kvalitu ako u nich niekedy ešte lepšie ako sami vyžadujú ale to neznamená že ti to len tak dajú vyrobiť firma musí tiež splnať určitý štandard.
Pozri , Sam jazdim podobne kolesa ktore tu rovnako tak niekto oznacil za cinu s nalepkami ... Kludne mi vyber kolesa 3 krat tak drahe, ale ja ich nevymenim ! Asi to nebude preto ze je to cinsky smejd , vsak ?
tak ak ich trebars naozaj vypletaju priamo tam tak by to mohlo byt este jakztakz ok (ale nie som isty ze to naozaj robia, ked sa zameriavaju na tu potlac) PlanetX v UK tiez predava cinske lacnotiny ale vypletaju si ich sami, takze sa to este celkom da
Pozri , Sam jazdim podobne kolesa ktore tu rovnako tak niekto oznacil za cinu s nalepkami ... Kludne mi vyber kolesa 3 krat tak drahe, ale ja ich nevymenim ! Asi to nebude preto ze je to cinsky smejd , vsak ?
ci je to cinsky smejd to musis vediet ty ja na nich nejazdim tie tvoje su predavane v uk cize tiez krajina unie a musia tiez splnat nejake to iso (zasadny rozdiel v tom ked ich nieto polepi doma a predava ako spickove kolesa). ty ich nevymenis za 3x drahsie ale ani opacne by to asi nikto nespravil. je na kazdom do coho investuje svoje vlastne peniaze a pokial mu to vyhovuje a je s tym spokojny tak nieje o com no len ja som casom prisiel na to ze niesom az taky bohaty aby som si mohol kupovat lacne veci. Raver to o par prispevkov dozadu pekne zhrnul preco by do takych kolies neinvestoval
Je pravda, ze kupovat lacne veci moze byt poriadne drahe, ale tiez je pravda aj to, ze mozes kupit lacnu cec poriadne draho.
Pomoze jedine forum a zdielanie skusenosti lebo nie kazdy obchodnik je seriozny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
POPIS: v nasej firme sme sa zamerali predovsetkym na potlac
HAHAHAHAH
ci je to cinsky smejd to musis vediet ty ja na nich nejazdim tie tvoje su predavane v uk cize tiez krajina unie a musia tiez splnat nejake to iso (zasadny rozdiel v tom ked ich nieto polepi doma a predava ako spickove kolesa). ty ich nevymenis za 3x drahsie ale ani opacne by to asi nikto nespravil. je na kazdom do coho investuje svoje vlastne peniaze a pokial mu to vyhovuje a je s tym spokojny tak nieje o com no len ja som casom prisiel na to ze niesom az taky bohaty aby som si mohol kupovat lacne veci. Raver to o par prispevkov dozadu pekne zhrnul preco by do takych kolies neinvestoval
skoro všetky sú romania.. aj cosmic slr, sls, sl atd. a tiez ksyrium elite, SL. A neviem ci aj SLR a r-sys nie su tam robene.
pozri moje MAVIC Cross Ride
Tieto kupoval oco ešte v roku 2010 u matta
Pomoze jedine forum a zdielanie skusenosti lebo nie kazdy obchodnik je seriozny.
Plášte majú dva dni - blatiť ich ešte nebolo kedy
http://www.carbonslr.com/ProductDetail.aspx?id=19
http://www.planetx.co.uk/i/q/WPPXPC5050/planet-x-pro-carbon-50-50-wheelset
Alebo nejake bazarove
Je to pre hobby jazdca cize viac do toho investovat nechcem