Pokial by niekto nezohnal a chcel Stojan nech napíše u nás ostávaju na predajni... Viem ich dopraviť do Za, respektíve ked si zaplatíš kuríera tak nieje tiež problém...
veď pozriem na fotku a je mi jasné že dá a ako bonus je že sa dá aj o 90° otočiť
akurát staré (a predpokladám že to nevyriešili) sa pretáčali aj po utiahnutí a predné koleso "padlo" na zem.. ale lahký samodomo tuning to spraví
Vieš poradiť čo tam mám vytuniť aby sa mi to nepretáčalo?
mne sa to nepretáča. Je to tam zdrsnene a ked to utiahnem udrzi to bike vodorovne aj za sedlovku. Ale cela ta upinacia celust sa skruca, hlavne to rebrovanie.
A nedala by sa tá upínacia čelusť vymeniť za nejakú inú stabilnejšiu? Keď to tak čítam, tak to bude celý problém pri tomto stojane, resp. jeho najväčšia slabina.
myslím že by to šlo, lenže kvalitné hlavy stoja dosť veľa, a tým sa vlastne stráca význam celej tejto kúpy. Podľa mňa je tá hlava dostačujúca na všetky bežné úkony ak ju vieš používať. Ak totiž vymeníš hlavu, spoznáš zase limity celej konštrukcie. Má totiž umelohmotné spoje. Je to proste navrhnuté na občasné domáce používanie. Bajk treba upnúť za sedlovku a natočiť ho smerom nadol. Predné koleso sa ale nemusí dotýkať zeme ako tu poniektorí tvrdia.
Na nastavenie radenia, bŕzd, servis reťaze, šaltru, bŕzd prípadne iné jednoduché úkony je to úplne v pohode a tá investícia za to stojí. Ak ale plánuješ na tom stojane zaťahovať stredové zloženie, pedále, lisovať hlavko a iné bomby, tak potom logicky nechápem prečo kupuješ stojan za pár desiatok eur.
Ahojte,
pokukujem po tej helme, sortkach, rukaviciach, drziaku na sedlovku a cistici retaze.
Ako novacikovi a rekreacnemu jazdcovi by ste doporucili niektore oblecenie co budu ponukat?
Hlavne s helmou mate niekto skusenost? (ked sa tu spomina ze dost veci sa v lidl akciach opakuje).
Dakujem.
helma je v pohode, akurat horsie vymyslena vystelka. Na cele je zvlast vankusik z ktoreho lubi stekat a kvapkat do oci, na okuliare.. No neprijemne. Cistic retaze vyuzijes tak 2x, ja uz ho ani nevytahujem z krabice. Je z toho viac spiny ako ked retaz utries handrou.
Oblecenie za tu cenu OK, urcite lepsie ako v sportsdirecte, dokonca aj velkosti sedia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vpredu je neprefuk a vzadu taka sietka dierovana, ze tam skoro ani neni
akurát staré (a predpokladám že to nevyriešili) sa pretáčali aj po utiahnutí a predné koleso "padlo" na zem.. ale lahký samodomo tuning to spraví
Vieš poradiť čo tam mám vytuniť aby sa mi to nepretáčalo?
Na nastavenie radenia, bŕzd, servis reťaze, šaltru, bŕzd prípadne iné jednoduché úkony je to úplne v pohode a tá investícia za to stojí. Ak ale plánuješ na tom stojane zaťahovať stredové zloženie, pedále, lisovať hlavko a iné bomby, tak potom logicky nechápem prečo kupuješ stojan za pár desiatok eur.
pokukujem po tej helme, sortkach, rukaviciach, drziaku na sedlovku a cistici retaze.
Ako novacikovi a rekreacnemu jazdcovi by ste doporucili niektore oblecenie co budu ponukat?
Hlavne s helmou mate niekto skusenost? (ked sa tu spomina ze dost veci sa v lidl akciach opakuje).
Dakujem.
Oblecenie za tu cenu OK, urcite lepsie ako v sportsdirecte, dokonca aj velkosti sedia