nie je. vycisti retaz dokladne. ale ako pisal palo1707 narobi/naprska to tolko dookola ze som ju pouzil len prvy krat a dva roky je na rovnakom mieste co sa tyka samotneho cistenia vykefuje tu retaz dobre aj manipulacia je v pohode rychle nasadenie a vycistenie
Myslite ze sa oplatia tie tretry(chcel by som vyskusat) a nohavice na traky z aktualneho letaka ? Na rekreacne jazdenie.
zobral som (na skušku vrátiť sa dajú vždy) z minulej akcie tie čo sú v ponuke teraz, ako dámske (tie spodné na obrázku) a nabehal som v nich už dosť a v pohode držia, nohy sa nepotia nejako enormne, ale sú plátené tieto vyzerajú skôr také gumené
naradie beriem, zatial co som tam kupil ohladne naradia, tak amatersky bohato postacuje.A podobné komresné handry pouzivam pri behani je to OK, tiez po nich poskulujem asi kupim gate.
pracka je super, nalejes cyklostar, pretocis pedalmi, a potom iba oplachnes sprchou retaz aj vanu. Odkedy pouzivam cyklostar, tak je aj kupelna pekne vyvonavkovana
cyklostar je fakt ucinny... niekde som cital, ze cisto prirodny no nie som si isty, nakolko su po nom ruky take vysusene...
No a to si zober, ze ten prostriedok, co som mal raz k jedinej cisticke, co som kupoval, bol skoro tak ucinny ako petrolej, ale nebol agresivny. Ale netusim co to bolo. Ale cyklostar veru prirodny nie je, dost agresivny na moje priedusky.
Ten silikonovy olej pouzivam na cistenie vidlice. Je o dost hustejsi ako bezne silikonove spreje. Lepsie nalepi bordel z gufera.
A ten cistic co ja viem, z toho bude zasrany cely bajk.
Silikon je fajn na vrzgajuce panty.
A cistic retaze pouzivam len na ocistenie miest, kde je blby pristup a ten tlak plynu tomu pomoze. Na samotnu retaz by som to nestriekal, fakt to zakadi vsetko naokolo a na jednu retaz clanok po clanku minies pol spreju. Kus drahe cistenie
Cistiaci sprej na retaz neodporucam. Je vsetko zapatlane a nevycisti skoro nic. Cyklostar je neprekonatelny, nelepta plasty ako predrazeny FINISH LINE CITRUS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vpredu plná vzadu sieťovaná aspoň tá z poslednej akcie
zobral som (na skušku vrátiť sa dajú vždy) z minulej akcie tie čo sú v ponuke teraz, ako dámske (tie spodné na obrázku) a nabehal som v nich už dosť a v pohode držia, nohy sa nepotia nejako enormne, ale sú plátené tieto vyzerajú skôr také gumené
vyskúšaš a vrátiš v LIDL-i nieje problém
No a to si zober, ze ten prostriedok, co som mal raz k jedinej cisticke, co som kupoval, bol skoro tak ucinny ako petrolej, ale nebol agresivny. Ale netusim co to bolo. Ale cyklostar veru prirodny nie je, dost agresivny na moje priedusky.
A ten cistic co ja viem, z toho bude zasrany cely bajk.
A cistic retaze pouzivam len na ocistenie miest, kde je blby pristup a ten tlak plynu tomu pomoze. Na samotnu retaz by som to nestriekal, fakt to zakadi vsetko naokolo a na jednu retaz clanok po clanku minies pol spreju. Kus drahe cistenie
Ale chystám sa na spacák, skúsenosti s ním teda nikto ništ ?