Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahoj palo je mi jasne ze vduch ide smerom hore, ale v tak tenkej hadicke a aj systeme mozu byt bublinky kdekolvek ci nie ? preto sa aj po nej poklepkava nech sa uvolnia vraj :)
a este otazka to stlacanie packy , vo videach vkladali medzi piesty taku vlozku , ja som to vynechal a proste stlacil s nahodenym kolesom , moze to sposobit nejaky problem ako napr ze sa tam dostane viac ci menej oleja ? v kazdom pripade aj pri dlhsom brzdeni uz nedochadza ku tomu ze by som brzdu musel stlacit 10x aby brzdila ale ma rovnake ucinky pocas celej jazdy a teda by to malo byt v pohode dufam :)
25.05.2014 - 19:50:52
00
to je jedno aka je ta hadicka tenka, bublinka zostane bud hore v expanzke alebo v strmeni, neodide von pokial to plnis zhora. Jednoducho to treba tlacit vzdy zospodu do lieviku, je to presne na tento postup aj konstruovane a odvzdusnenie tymto postupom bolo vzdy 100%ne hned na prvy pokus. Paku mozes kludne postlacat ale uisti sa ze si mas zatvoreny odvzdusnovaciu skrutku na strmeni. Lievik tam mozes kludne nechat- aspon budes vidiet ci z paky este vychadza vzduch. Ten bleeding block treba pouzit lebo len tak sa brzda spravne nakalibruje a nebude v nej malo alebo vela oleja. A vyklepavanie vzduchu pri oleji nie je potrebne.
Inak pokial vam ludia maknu paky po tom ako ste mali bicykel hore kolesami tak je to uplne bezna vec a robia to vsetky nove shimana. Netreba to hned odvzdusnovat tak nepanikarte. Treba len vratit tlak oleja postlacanim paky.
25.05.2014 - 20:11:56
00
keyboard_arrow_up