Stawo ... ja snad som tu na fore este ani "vazny" prispevok nemal .. takze vsetko vramci srandy takze take it easy , trochu rypania na fore nezaskodi, no nie ? Canopus a misopetrovic vedia o com hovorim
fofo050 , tvoj bike som radsej doteraz ani nekomentoval, lebo ty si taky mix misopetrovic a stawo , otras noname china strada ram, hrozna ultegra , a quatra a to sedloooo ....
btw tie podlozky pod predstavcom si zbieral po celej dedine ?
presne tak: mam nove,ale ani za toho boha som nezistil na co vobec su...asi ich prelepim len paskou a bude..... isheep pot steka kam? srandujes dufam.Ja sa nepotim
ten Spešl je pekny, ale mne tam ta ultegra nepasuje, myslim kluky/prevodnik Ja mam tiez ultegru sice len 6700, ale kluky FSA. Na niektorych bajkoch vyzera ta ultegra pekne na inych az tak nie. Kazdopadne kazdy ma aj iny vkus celkovo samozrejme pekny bajk a tie kolesa len ticho zavidim
Už sa nehádajte o ftákovinách... Začalo to porovnaním sady Ultegra a Veloce, čo je neporovnateľné... Ultegra bola a aj je druhá najvyššia sada u Shimana, Veloce bolo na úrovni 105 a v súčasnosti je u Campy posledné... Tie vaše dvojstranové dohadovania Vám vysvetlím polopatisticky, aby to pochopili aj slabšie chápaví...
Pražskú šunku v hypermarkete v akcii za 6 Euro za kilo si kúpi skoro každý. Prosciutto za 30 Euro si kúpi len labužník a nepoužije ho na napchatie brucha, ale ako chuťovku.
Plášte vozia skoro všetci, lebo je to jednoduché riešenie, expert však jazdí na galuskách.
Sadu Shimano majú skoro všetci, lebo ju dostať skoro v každom obchode, Campu, FSA alebo Sram si dá len znalec, ktorý vie, čo chce. Pritom sady na rovnakej úrovni sú skoro rovnaké, každá je v niečom lepšia, v niečom slabšia.
Capito?
JoKo , ake hadanie prosim ta , ja tu vidim iba dve strany ironickych poznamok a prispevkov plnych smilov Ale dakujeme ti za vysvetlenie , po precitani tvojho "sunkoveho" prispevku si oddnes menim username na "mr.labuznik"
Stale sme ostali ale pri tom ze prosciutto je lepsie ako prazska sunka
To rastorb : stale premyslam , co si myslel tym luxusom ... no aspon ze ta ultegra je elektrika , u mna mas za bike 1- pekne to ladi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw tie podlozky pod predstavcom si zbieral po celej dedine ?
isheep pot steka kam? srandujes dufam.Ja sa nepotim
Pražskú šunku v hypermarkete v akcii za 6 Euro za kilo si kúpi skoro každý. Prosciutto za 30 Euro si kúpi len labužník a nepoužije ho na napchatie brucha, ale ako chuťovku.
Plášte vozia skoro všetci, lebo je to jednoduché riešenie, expert však jazdí na galuskách.
Sadu Shimano majú skoro všetci, lebo ju dostať skoro v každom obchode, Campu, FSA alebo Sram si dá len znalec, ktorý vie, čo chce. Pritom sady na rovnakej úrovni sú skoro rovnaké, každá je v niečom lepšia, v niečom slabšia.
Capito?
Stale sme ostali ale pri tom ze prosciutto je lepsie ako prazska sunka
To rastorb : stale premyslam , co si myslel tym luxusom ...
je to R20 ,ale vyuzil som custom progrma od Fondriesta a nechal som si ho nastriekat vo Ferrari cervenej