ahojte, idem sa pochvalit, cez zimu som si chcel troska vytunit bike tak som sa ulakomil na komponenty FSA z ebay, made in china, kupil som sedlovku karbonovu a predstavec, hlavne koli cene (lakomec

), namontoval som ju pred prvou jazdou v januari a vytesoval sa ako som to pekne cele doladil

. teraz pri cisteni
biku som si vsimol prasklinu na sedlovke

no islo ma rozhodit, najzdil som cca 500km. Pri jednom vyjazde som chytil nerovnost na ceste (ani diera ani vytlk) proste taka "vlna" na ceste zrejme padnuty asfalt, samozrejme sedel som v sedle, zacitil som puknutie tak som hned kontroloval
ram ci mi nepraskol, ram je nastastie v poriadku ale sedlovka to nevydrzala
sranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat

, takze som si objednal dalsiu samozrejme hlinikovu EASTON
Attachment:
sedlovka FSA made in china 2.JPG
všetky dresy a gate majú rovnaký strih (pritom každý lepší výrobca sa hrdí vlastnou konštrukciou a strihom) a mnohé logá vyzerajú podozrivo inak a cena tiež keď to porovnáte s originálom a to ani nehovorím o niektorých dizajnoch ktoré originál výrobcovia ani nikdy nerobili. Nesúhlasím ani s vyššie uvedeným názorom, že pri oblečení to nevadí. Nevadí len v tom prípade, že vieš čo kupuješ a akceptuješ danú kvalitu, ale ak si si raz kúpil originál a chceš minimálne tú istú kvalitu a namiesto toho si kúpiš fake bez toho aby si o tom nevedel, neviem či budeš spokojný a následne si opäť kúpiš to isté
to neviem, obrázky aj ceny vyzerajú ako origoš, ale sám vieš že obrázok si stiahneš hocikde. Ja by som z princípu nenakupoval u niekoho kto predáva fake.
Carbon sa môže zlomiť nech je akej koľvek vysokej kvality a každý kto ho používa by s týmto faktom mal počítať a nekŕmiť sa len internetovými videami o testoch od výrobcov.