Lokalizácia
Formulár sa odosiela
čaute, teraz som čítal príspevky o zlodejoch a zveri. tak isto robím aj skialp a celkovo turistiku. rozmýšľal som nad alternatívami strašenia-obrany sa pred zverou nejakými peterdami alebo čo. celkom dobré, ale ak tá zver NÁHODOU NEUSTÚPI(dosť málo pravdepodobné) .tak isto zlodeji v teréne. tak si myslím že mať taký kaser poruke nie je zlé. zneškodní akúkoľvek zvez alebo zlodeja bez ujmy na zdraví a to je podľa mňa dosť fér. samozrejme keď sa človek zachová a vôbec ho vtedy najde. napíšte názor, vaše riešenie.

nepoužil som doteraz nič, pred dvoma týžd. som si kúpil kaser na zver lebo mám psa a nemám záujem aby mi ho roztrhal nejaký akčný pes nejakého ighoranta pri venčení
Zobraziť komentár 27.09.2005 - 12:57:09
00
Tak to Ti drzim palce, aby si ho stihol pouzit. Do mojho predchadzajuceho psa (fenky) sa sfleku pustil vlciak (pes!) a teda mal som co robit! Mlatil som ho voditkom (skoby co to vazia...) a vzdy ked ju pustil, ona odbehla a on ju znova dobehol a dalej hryzol. To sa 3x opakovalo, az som na nom jednu skobu zlomil a a so strasnym zavijanim zmizol v uliciach. Majitel ho hodinu hladal. Vysledok: 11 ran, sitie u veterinara (o 23:00). :o( Mal som stastie, ze netrafil tepnu... A jeho majitel mal zase stastie, ze sa mi strasne ospravedlnoval a vsetko pekne zacvakal.

Bojove plemena Ti ho zakusnu na 1. raz. Vacsinou hned trafia. Poznam niekolko pripadov. Nestihnes nic spravit... :( Statistiku psov/bitkarov ale suverenne vedie nemecky vlciak. U neho je asi najvacsia koncentracia majitelov/debilov, ktori si kupia plemeno, ktoremu sa potom nevenuju a prerastie im cez hlavu.

2 all: ospravedlnujem sa za odbocenie od temy. Na moju obranu: niekedy bravam psa aj na bike. :)
Zobraziť komentár 30.09.2005 - 11:14:09
00
samozrejme dík, dúfam že nás nik nepošle diskutovať na zoznam. nemam rád takých ľudí
Zobraziť komentár 02.10.2005 - 19:39:37
00
taq teda: chodte si diskutovat na zoznam alebo kde!!!
taq teda nie :) podla mna ked stretnes na biku nejaku zver taq tajlepsie je utekat, utekat, utekat, utekat, utekat, utekat, utekat a utekat. :) teda aspon na diviakov to vcelku plati, ak ho moc nenastves.
Zobraziť komentár 09.10.2005 - 20:22:59
00
jasná vec to asi platí najviac. najlepšia obrana je útek
Zobraziť komentár 09.10.2005 - 22:13:51
00
to s tym utekanim je pekne diskutabilne, ste vedeli ze medved dokaze bezat viac ako 40kmh? (neviem ci nie az okolo 60) a diviak nie je o nic pomalejsi...takze ak prave nemas pred sebou krasnu rovnu klesajucu asfaltku, kde pretocis tachac aspon na 60 tak utek nie je celkom bezpecna alternativa si myslim...co takto dorezat ho kotucom? alebo prejst po nom pilou? alebo mu natrhnut brucho pedalom? alebo radsej ostanme pri petardach, kaseroch a lezeni na stromy :D
Zobraziť komentár 28.10.2005 - 10:32:49
00
no, medned je sice rychly ale vdaka jeho kostre nedokaze bezat po vrstevnici. takze taq. a o diviakovi fachciacom viac ako 40 som este nepocul... ale aj to je dost. na druhej strane zase vytrhnut nejake to kolecko a smarit mu to medzi oci tiez nemusi byt najhorsi druh sebeobrany. :D
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 22:43:57
00
speedo: no neviem ako by si to dokazal... Vytrhnut kolecko :)

Podla mna v pripade stretu nieje cas na ziadne premyslene akcie a la matrix, ale postavit bike na zadne a ficat co to da.

Clovek v takom ohrozeni poda nehorazny vykon...
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 22:47:40
00
Zalezi od cloveka co spravi...akoze caser na zvierata neviem ci ti moze pomoct...ked tak ze ta to zviera nedotrha az tak...proti zlodejom to urcite pomoze ale zle veci su neni ani teleskopicky obusok a pod lebo caser je taka sranda ze kazdemu zabera inak a ked ho zle trafis a je taky ze mu to zabera slabsie tak sa ti len zasmeje(ale ked trafis dobre tak...)
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 08:38:35
00
kúp si plynovú pištol a nervové náboje a máš vyhrané...
Zobraziť komentár 27.11.2005 - 14:00:50
00
Postretal som uz vselijake zvery, ale vsetko hned okmzite uslo, bol so rad ked som to aspon zazrel. A to som stretol uz aj medveda! Pokial zver nie je postrelena alebo nieco podobne, tak ti nic nespravi a ujde. Ale je stopercentna pravda, ze ked ta nieco vystrasi, clovek podava nehorazny vykon. Ten adrenalin a podobne veci robia zazraky. Ked som si raz pomylil huskyho s vlkom, tak som vyletel na strom ako tarzan a potom ked prisli ludia a zavolali si ho tak som sa citil vselijako ale z toho stromu som nevedel zist:)
Zobraziť komentár 27.11.2005 - 16:46:35
00
keyboard_arrow_up