Pedálovať budem asi vždy na MTB pedáloch lebo u mňa je na prvom mieste Horský bike a cesťák mám len ako "doplnkový šport" Takže kupovať cestné tretry mi príde
Lubo,tie FSA kľuky tam vyzerajú o 100% lepšie,mňa tá fotka pobavila,pretože ja mám presne takú istú (už historickú) HI-FI zostavu Technics,len ja mám ešte navyše eqalizer
Pravá páka by si zaslúžila trochu doladiť sklon, je trochu dohora. Na fotke je bicykel trochu krivo a nepodarilo sa mi ho udržať na mieste aby kľuky boli v správnej polohe do galérie (vietor sa v tej chvíli taktiež predvádzal).
Tak co mam ale povedat ked ten predstavec je hrubsi nez ramova rurka ?! tak ako som nan porel, vravim si sag pekny sumny, pekne tvary ... taka klasika. potom som si tu fotku trosku zvacsil nech sa na toho krasavca pozriem, a baaaac ho !!! ved to sedlo a sedlovka je viac dodierovana nez byvaly irancky vodca ! .... nejak sa mi to tam osobne nelubi. a ted este , nechcem sa hadat ale nemas tie riaditka nejak viac sklopene ? ten spodok mas nejak dohora. O radenie by som sa nejak neobaval, to mas dle mojho nazoru dobre , ale to je uz vec kazdeho pohodlia. No a neodpustim si .... kks ta sigma ma tie senzori jak lopaty ! nechapem dovod toho predneho snimaca, bez prepacenia ale kazi to dojem pekneho bicykla.
Kazdopadne je velmi pekny , zladeny , a ako sa vravi v jednoduchosti je krasa tak vela stastnych klometrov
Ďakujem za recenziu So Sigmou súhlasím, ale jej výmenu som zatiaľ odložil. Riadítka skontrolujem zajtra, je možné, že som ich nedal dobre. Včera boli dole, skracoval som stĺpik vidlice.
bianchi musí byť len pekný:-)-za mna čierne plášte a určite čierna omotávka ,to som aj ja menil na svojom,možno sedlo do celeste-čiernej farby,inak len si to užívať
no mne sa to libi..az na tu kapsicku Ved to vsetko napchas do dresu
Nezabúdaj kolega,že mnohým prekáža nosiť v drese tieto veci a byť ovešaný ako vianočný stromček.Mne to tiež prekáža,preto nosím kapsičku po sedlom.Keď nosím na bicykli kapsičku, tak ju tam nemám zo srandy,ale asi preto, lebo mi to za a).vo vreckách vadí, za b)je to pohodlnejšie.Samozrejme aj tá kapsička musí mať nejaké normálne rozmery.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... nové plášte a hlavne už išli dolu tie strieborné kľuky
Pravá páka by si zaslúžila trochu doladiť sklon, je trochu dohora. Na fotke je bicykel trochu krivo a nepodarilo sa mi ho udržať na mieste aby kľuky boli v správnej polohe do galérie (vietor sa v tej chvíli taktiež predvádzal).
Inak vypada dobre,mam rad klasicke tvary
Kazdopadne je velmi pekny , zladeny , a ako sa vravi v jednoduchosti je krasa
ten kufor - tiez
neodcvaknute stahovacie pasky ..
a ako pato poznamenal... ten cestovny kufor...sa chystas na dovolenku?
Nezabúdaj kolega,že mnohým prekáža nosiť v drese tieto veci a byť ovešaný ako vianočný stromček.Mne to tiež prekáža,preto nosím kapsičku po sedlom.Keď nosím na bicykli kapsičku, tak ju tam nemám zo srandy,ale asi preto, lebo mi to za a).vo vreckách vadí, za b)je to pohodlnejšie.Samozrejme aj tá kapsička musí mať nejaké normálne rozmery.