no len to je ten problémik že tá moja trasa neni istá, my sa dohadujeme na mieste kam vyrazíme, to čo som písal by som chcel íst ja,ale štefan možno navrhne niečo lepšie,iné tak pojdeme podla neho...najlepšie ten kto chce íst keby sa dostavil 17:15 trenčín sihot 4 konečná autobusová zastávka presnejšie info už asi nebude, my sme dohodnutí 17:15 max 17:30 tam a odtial sa uvidí kam ...
keby si šiel z novej dubnice a potom doprava cez Opatovú , tak to nemáš šancu prehliadnut...v podstate ako končí opatová, o polkilometra dalej začína sihot 4
nie pri fiate,nepojdeš po hlavnej ale z teplej hned doprava cez opatovú-dedinu , áno tá druhá cesta na strane kolajníc a hned ako uvidíš prvé paneláky stoj
Moja trasa bola z Teplej do Horneho Srnia,odbocka nad lomy,cestickami nad Sidoniu a cez Brezovu na Vrsatec.Zjazd do Pruskeho po zelenej.
V prirode som stretol skupinu deti s ucitelkou,zaujimali sa o kufre na tretrach:)
Výjazd na rozhladňu Královec (Teplá-Čerešienková-Popov-Hložec-Valašské Klobouky-Královec-Požár-Pod Okrliskom-Vršatec-Teplá) asi 85 km.Na Královci taká zima,že som lutoval neprítomnosť návlekov v batohu,inak počasie tak akurát na bike.Niektoré úseky boli fakt pekné,napríklad záver po červenej od Nedašovej Lhoty,aj s tlačením cez dva kopce
myslel som si, ale dakujem. a este jedna otazka, aj ked je to trochu dalej od TN...cesta na useku Cavoj-Chvojnica je tiez zvaznica? ak to tam niekto pozna, budem vdacny za info
noooo, zvaznica je slabe slovo Z Cavoja hore na sedlo Ovsiar/Obsiar je to hutna dupacka po "strkovo-kamennej ceste" a potom zo sedla kvalitna zvaznica a neskor asfaltka, siel sm to niekedy v 2012-2013.
vyznacil som na mape dva traily pod Zliechovom. Zeleny a oranzovy. Rad by som si ich vyskusal ale nechce sa mi tam ist len tak naslepo.
Jazdievate to niekto resp. je to jazditelne? Viete povedat ake su narocne pripadne ako sa volaju?.
googel mapy niesu zrovna aktualne a podla fotiek sa veru sucasny stav ciest urcit neda (vid TN kde bol este donedavna OC MAX iba ako stavenisko, teraz je tam update z minuleho roka) tam kde boli minuly rok pekne chodnicky su dnes zvaznice, moze to byt aj naopak
zelena - mala by to byt cele siroka zvaznica, siel som davno len uvodnu cast, ked po nej este viedla cervena TZT. Netusim ako vyzera prepoj na Hornu Strednu, ci tam vobec je aspon chodnik, dajte info ked preskumate
Tiez by ma zaujmal tento prepoj, ktory nie je na mape NLC http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.38502y48.94269z16m3v136
Moze sa hodit.
na zelenej je tento rok kopa bordelu, dost intenzivne sa tam tazi, za mokra neodporucam
spojka do Hornej Strednej je tiez normalna lesna cesta, akurat odbocka nanu je trochu zamaskovana, je to taky prudky padak, da sa to prehliadnut
ten prepoj tusim ani cely fyzicky neexistuje a urcite to nieje zjazdne, je to dost strme a vela popadanych konarov aj kamene
na hrebeni priamo nad H.Strednou je aj dost novych vyvratov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, to sme tlacili s Palom TT hore v legendarnom vyjazde "Mojtinske Singlace" .. komentoval som to vtedy tak,ze mame zly smer
edit. asi to bude skor ta cesta na druhej strane kolajnic ako je hlavna
V prirode som stretol skupinu deti s ucitelkou,zaujimali sa o kufre na tretrach:)
vyznacil som na mape dva traily pod Zliechovom. Zeleny a oranzovy. Rad by som si ich vyskusal ale nechce sa mi tam ist len tak naslepo.
Jazdievate to niekto resp. je to jazditelne? Viete povedat ake su narocne pripadne ako sa volaju?.
Diky.
a dalej ide len chodnicek, kde treba aj obcas potlacit, ale da sa prejst.
zelena - mala by to byt cele siroka zvaznica, siel som davno len uvodnu cast, ked po nej este viedla cervena TZT. Netusim ako vyzera prepoj na Hornu Strednu, ci tam vobec je aspon chodnik, dajte info ked preskumate
Tiez by ma zaujmal tento prepoj, ktory nie je na mape NLC
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.38502y48.94269z16m3v136
Moze sa hodit.
spojka do Hornej Strednej je tiez normalna lesna cesta, akurat odbocka nanu je trochu zamaskovana, je to taky prudky padak, da sa to prehliadnut
ten prepoj tusim ani cely fyzicky neexistuje a urcite to nieje zjazdne, je to dost strme a vela popadanych konarov aj kamene
na hrebeni priamo nad H.Strednou je aj dost novych vyvratov