Skusim teda vybavit zlavu na ten Ghost :)

Ak by si mal možnosť to kúpiť od obľúbeného predajcu/od niekoho v blízkosti bydliska tak pokojne by si mohol aj nejakú menšiu zľavu akceptovať, ale tých 10% by som videl ako minimum.
30.06.2014 - 19:12:07
00
ja len ak budes brat ten ghost,skus poprosit predajcu ci by ti za mensi priplatok nemohol dat lepsie brzdy aspon shimano deore m615,nebudes tych par e navyse lutovat,pretoze predpokladam ze ten 29 palcovy bike bude este rychlejsi ako ten moj s 27,5'kolesamy a tie brzdy pri vyssej rychlosti su naozaj dost slabe...teda aspon pre mna to bolo utrpenie:-(naozaj nechapem preco ich pchaju do tolko vela bikom nehovoriac aj do ovela drahsich ako napr.canyon atd...
10.07.2014 - 20:31:58
00
Ešte by som podotkol, že potrebuješ taký, ktorého rám ráta s primontovaním zadného nosiča. Na tom CTM som si nevšimol diery a ten Ghost je sice super, ale ten design rámu... neviem kde by sa tam uchytil nosič. To si však môžeš podomácky spraviť, ja som si to tak spravil pomocou obímok a všeličoho, tiež si rád vozim veci na bajku a ten môj nemá diery pre uchytenie nosiča. čo sa týka komponentov, určite by to chcelo náboje s priemyselnými ložiskami, ale také určite nezoženieš v tejto cenovej kategórii. Potom neskôr môžeš spraviť upgrade. Kedže prioritu máš cykloturistiku, tak určite potrebuješ 3-prevodník. Jednak ľahký prevod do kopca s nákladom, ale hlavne, aby si mal potrebnú rýchlosť ked pojdeš dlhé trasy po cestách čo predpokladám, že bude často v tvojom prípade. Ja mám vela cykloturistiky za sebou a viem, že by som sa zblaznil ak by môj najvačší prevodník mal len 38. Ale prevodníky ako aj iné komponenty si pomeníš ako budeš chcieť, tu na bazare takmer všetko kúpiš aj predáš. Ten stred, Octalink je vpohode. Zlý je jedine ten klasický 4-hran. Ten som mal na prastarom bajku, aj som ho menil, lebo rýchlo odišiel. Na dalšom bajku potom som mal Octalink, to bolo dimenzialne niečo iné. Teraz mám integrovanú a oproti Octalinku to nejde nejak citelne lahšie. Octalink oproti 4-hranu je 10 ku 1, oproti integrovanej by som povedal tak 9 ku 10.
Aký bike, ten Mayo vyzerá fakt škaredo podla mna. Ten by som vylučil. Nezvažoval si aj celý bike kupiť cez bazar? To sa najviac oplatí. Napr. tento: http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/206195/ctm-slash-3.0-2014.html je to Slash 3.0 za cenu 2.0. presne tvoja velkosť, len tie prevodníky si zmeniš.
11.07.2014 - 10:46:55
00
keyboard_arrow_up