Lukas, vcera som sa tam motal, zjazd po naucnom chodniku do Krasnej Vsi odporucam, dnes to vidim len na vykorculovanie v Malych Karpatoch.... nemas nejaku zaujimavu, bez tlacenia cestu z TN na sedlo Velke Luky, isli sme po cervenej a zelenej cez Petrovu Lehotu, ale bolo to take nemastne neslane, aj celkom strme niektore useky, som si aj potlacil... zjazd do Petrovej je dost rozbity
napriek tomu, ze som domaci, v tychto koncinach jazdim minimalne, ty to tu urcite poznas lepsie
ja sa dnes chcem len po robote vyluftovat, tak si iba trochu pobludim
Lokalna hrebenovka - zo sedla Machnac po modrej k chate pod Ostrym Vrchom a po cervenej na Jarky,naspat zeleznickou.Mozem si zapisat prvy pad tento rok a takisto prvy technicky problem na vyjazde.
Parádne som sa povozil nad Novou Dubnicou,Kamenné Vráta,potom cez les a lúky do Omšenia,následne Velké Lúky a potom som sa nechal vďačne poblúdiť po PARÁDNYCH lesných asfaltkách v okolí Veľkých Lúk a Slatinky nad Bebravou...
Isto sa tam onedlho vrátim,raj pre MTB cyklistiku...
Na záver som sa zakecal cestou naspať cez Machnáč s borcom na cesťáku v bodkovanom tričku,čo potešilo:)
Podobne, rano o siedmej som vyrazil aj tak som bol za chvilu mokry a vypil som vsetko co som zo sebou bral. Smer Brezina-Soblahov-Lucky-Svitavy- a po zelenej do Teplej - asfalt naspat. Lesaci maju u mna mali plus, ze po sebe spratali vacsinu bordelu. V jednom useku je chodnik zarasteny bodliakmi a slusne ma to osklbalo. 32km nieco cez 2 hodky a 900 nastupanych.
včera : Kykula - Lopenik - Jelenec - Veľká Javorina - NMnV - Beckov - TN and domov niečo cez 95 km s celkovým prevýšením 5628 (nvm. či správne nameralo). o
bilec celkovo znamena absolutne stupanie plus absolutne klesanie. stupanie mas teda 2810.
inak vcera som absolvoval podobnu trasu z TN po zelenej kde ma skoro pri tych domcekoch ku koncu zelenej zozrali psy, nasledne napojenie na cervenu a potom uz len po cervenej do brezovej pod bradlom - jablonica
Podľa programu si nastúpal 2810 metrov.
Ten programátor musí mať nejakú obsesiu, ktorá mu nedovolí nechať to políčko v tabuľke prázdne. Suma absolútnych hodnôt stúpania a klesania (5628) nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Resp. žiadna ma nenapadá.
Súčet hodnôt so znamienkami tak ako sú na obrázku (rozdiel absolútnych hodnôt) môže nanajvýš povedať, že či bol štart a koniec v rovnakej výške, respektíve ako veľmi sa menilo počasie počas výjazdu. Samozrejme za predpokladu že sa používa barometrický výškomer.
Odporucam rodinny kratky cyklo vylet trasu Nemsova - Horne Srnie. V piatok sme to prebehli a urcite sa este vratime. Decka si pochvalovali, ze konecne ziadny kopec. Na konci v pohode posedenie v cyklo-zrube. Vedla zrubu je aj slapatelna zjazdovka, ak by mal niekto zaujem spalit nejake kalorie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sa dnes chcem len po robote vyluftovat, tak si iba trochu pobludim
Parádne som sa povozil nad Novou Dubnicou,Kamenné Vráta,potom cez les a lúky do Omšenia,následne Velké Lúky a potom som sa nechal vďačne poblúdiť po PARÁDNYCH lesných asfaltkách v okolí Veľkých Lúk a Slatinky nad Bebravou...
Isto sa tam onedlho vrátim,raj pre MTB cyklistiku...
Na záver som sa zakecal cestou naspať cez Machnáč s borcom na cesťáku v bodkovanom tričku,čo potešilo:)
gpx: http://speedy.sh/Xq7ka/Coffee-take-away.gpx
inak vcera som absolvoval podobnu trasu z TN po zelenej kde ma skoro pri tych domcekoch ku koncu zelenej zozrali psy, nasledne napojenie na cervenu a potom uz len po cervenej do brezovej pod bradlom - jablonica
Podľa programu si nastúpal 2810 metrov.
Ten programátor musí mať nejakú obsesiu, ktorá mu nedovolí nechať to políčko v tabuľke prázdne. Suma absolútnych hodnôt stúpania a klesania (5628) nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Resp. žiadna ma nenapadá.
Súčet hodnôt so znamienkami tak ako sú na obrázku (rozdiel absolútnych hodnôt) môže nanajvýš povedať, že či bol štart a koniec v rovnakej výške, respektíve ako veľmi sa menilo počasie počas výjazdu. Samozrejme za predpokladu že sa používa barometrický výškomer.
EDIT: ivan.p ma predbehol...
Nabuduce skus radsej tu moravsku cyklotrasu na Kamennu budu, aj ked uvod je asfalt.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html#x17.68129y48.87809z9m1
Tych 2800 vyzera byt velmi realnych a aj track log je celkom vyhladeny, zrejme mobil s dobrym GPS a Locus bude mat tiez dobre nastavene filtre.
mtb-akcie-vyjazdy/spacinska-stovka-t34627.html