mne DEMA vymenila rám aj po záruke (mal cca 4 roky)... nie síce za ten istý, keďže ho už nemali, ale vyšli v ústrety a mám nový a blbne sa mi na ňom dobre takže nie nadarmo získali ocenenie superbrands
Masovka s *****m .. 2 roky zaruka pre bezneho cloveka, ktory najazdi tak 1-2tisic za rok. Ostatni, ktori to davaju za mesiac,dva , holt maju smolu. Fabrika musi chrlit , neexistuje, aby nieco vydrzalo dlho a nikto nic nekupoval. Coskor asi uzakonia, ze clovek musi veci obmienat min. raz za 2 roky
dlho ti vydrzi poctive HT , pri fulloch automaticky musis pocitat s vacsou narocnostou na udrzbu a servis,
okrem toho ze asi najazdim viac ako priemerna populacia, aj bike umyvam hadicou s vodou, co urcite loziskam neprospieva, a na fulle zasa clovek inak naklada tomu biku ako na HT
otazka tlmica s *****m- ked teda myslis brain, tak k tomu iba ttolko ze na Giante som mala fox rp23 a tiez musel do servisu raz za sezonu teda v priemere v tom case po nejakych 6000-7000 km, pretoze uz piskal a mal malo oleja
Horsie je o nieco na tom Brain co sa tyka ceny servisu
Myslel som v tomto pripade ***** absencia spevnovacieho trojuholnika na spoji hornej trubky vs sedlova trubka pri vyssich ramoch. Ked uz teda nechceli robit sloping, ani hruby spoj. Kedze nikto pri zmysloch to takto nemoze zvarit bez vedomia, ze to musi prasknut, tak to moze byt len *****, resp. zamer Fox je inak dobre piskatko HTcka inak praskaju tiez
kupujes origo loziska? lebo my tu mame oproti cez cestu v pezinku taku predajnu s loziskami....dost casto vyuzivame kedze zakaznici maju niekedy nestandardne poziadavky..a treba nestandardne loziska
ale co sa takych klasickych bicyklovych tyka tak neboli zase az tak drahe....urcite nie 27€ za kus...
loziska v loziskarni obvykle maju roznej kvality a znacky, da sa kupit to iste za 3 eury aj za 15 eur napriklad
verim ze servis kupi tie najlacnejsie a tie tam zakaznikovi nalisuje, a tie prd vydrzia
nepovedal by som ze vsetky vydrzia prd, v mojom GT force 2010 mam povodne a stale sa krutia ako nove mozno vdaka tomu ake su velke...najazdene cca 10000km, vacsinou v terene...
Rozumej to tak ze tie lacnejsie v sebe od novoty nemaju mazadlo. Rozobral som tie co mi zostali a boli suche. Takze pokial si clovek nezaplati dostane hovno.
Len pre zaujímavosť - Zásadní rozdíl, který sice není vidět na první pohled, ale Turner se jím rád chlubí, je skutečnost, že všechny čtyři čepy uložení zadní stavby jsou vybaveny kluznými pouzdry, nikoliv dnes hojně používanými valivými ložisky. Kvalita materiálů používaných dnes k výrobě kluzných pouzder je na několikanásobně vyšší úrovni, než tomu bylo v devadesátých letech a dá se tedy hovořit o tom, že kluzná pouzdra jsou pro cyklistiku nyní opět lepším řešením, než v minulosti. Je tomu tak zejména ze tří hlavních důvodů. Spoje jsou tužší, mají daleko delší životnost a v neposlední řadě jsou také lehčí než hojně používaná průmyslová valivá ložiska.
root ma pravdu, loziska v rame na to nie su stavane, na mojom GF sice vydrzali cez 30-40tisic km a v zasade im nic nebolo, (boli len v hlavnom cape), ale i tak. Lepsie su klzne, ale tam zase su ine problemy. Nic nie je bez chyby.
palo1707 : co to mas za ram
tie loziska co pouzivame v servise su kvalitne a niesu bez maziva riadime sa tym ze radsej trochu drahsie ale kvalitnejsie....a zakaznici to zatial vzdy ocenili
kebyze ja viem ako sa ta firma vola vzdy to chodi kupovat kolega ale viem ze to tam je....mozem ti zistit co za loziska odtial berieme...
ale maju vsetko..od roznych lozisk pre fully....cez loziska do misiek stredoveho zlozenia...az po loziska pre hlavove zlozenia...rozne uhly....rozne priemery...
tak isto sme tam kupovali loziska do xt naboja s pevnou osou..kedze origo loziska nam nevedeli dodat v kratkom case a pan to potreboval cim skor
SKF je najvacsi vyrobca lozisk na svete (a maju vela prachov, co je dobre, hehe) Podla gugla mate tam aj distributora, takze urcite od nich Ale jasne... tie loziska su standardne a nikdy nejde o nejake specialne loziska vyrobene na zakazku, takze nie je problem ich kupit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dlho ti vydrzi poctive HT
okrem toho ze asi najazdim viac ako priemerna populacia, aj bike umyvam hadicou s vodou, co urcite loziskam neprospieva, a na fulle zasa clovek inak naklada tomu biku ako na HT
otazka tlmica s *****m- ked teda myslis brain, tak k tomu iba ttolko ze na Giante som mala fox rp23 a tiez musel do servisu raz za sezonu teda v priemere v tom case po nejakych 6000-7000 km, pretoze uz piskal a mal malo oleja
Horsie je o nieco na tom Brain co sa tyka ceny servisu
Penazenka zaplakala...
ale co sa takych klasickych bicyklovych tyka tak neboli zase az tak drahe....urcite nie 27€ za kus...
verim ze servis kupi tie najlacnejsie a tie tam zakaznikovi nalisuje, a tie prd vydrzia
potom ti ostava len vytriasat sa na ht
palo1707 : co to mas za ram
ale maju vsetko..od roznych lozisk pre fully....cez loziska do misiek stredoveho zlozenia...az po loziska pre hlavove zlozenia...rozne uhly....rozne priemery...
tak isto sme tam kupovali loziska do xt naboja s pevnou osou..kedze origo loziska nam nevedeli dodat v kratkom case a pan to potreboval cim skor