Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jojo,cez 13.5kg to bude ale mozno prekvapia a bude to menej:)
Zobraziť komentár 18.07.2014 - 15:23:22
00
Dnes som pozeral toho scotta, kvalita bicykla je TOP, ale 2200€ sa mi zdá dosť, no neviem.
Na ten Ghost ASX mi dali ponuku, 1580€, čo je fajn. Ale sedlo, sedlovka, predstavec a rajdy nič moc, čakal som lepšie prevedenie.
Budúci týždeň skúšam tú meridu, tak uvidím.
Zobraziť komentár 18.07.2014 - 17:24:02
00
Dnes som pozeral toho scotta, kvalita bicykla je TOP, ale 2200€ sa mi zdá dosť, no neviem.
Na ten Ghost ASX mi dali ponuku, 1580€, čo je fajn. Ale sedlo, sedlovka, predstavec a rajdy nič moc, čakal som lepšie prevedenie.
Budúci týždeň skúšam tú meridu, tak uvidím.

Vsak ti to davaju pomaly za nakup. Co spekulujes. Take sedlo je najlepsie ake som kedy mal. Nie trestna lavica ako na inych novych bikoch ;-). A tie "tycky" si pomenis za karbonove kedy budes chciet,nechapem co sa ti na tom nevidi. Este aj farebne je sedlo a gripy zladene ;-).
Ak to nie je tajomstvo, pripadne do pm, kde ti dali taku zlavu?
Zobraziť komentár 18.07.2014 - 19:28:54
01
Zdravím, včera som sa bol ešte previesť aj na tomto, čo poviete? Celkom dobre na mňa zapôsobil.
http://www.elitebikes.sk/bicykle/enduro-allmountain/en-am-27-5/4933-haibike-q-fs-rc-27-5-2014-bonus/
Toho Ghosta nakoniec nejdem zvažovať, kvôli nižším zdvihom :-/
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 10:51:13
00
Teraz by som sa hliníkovému Haibiku s takým umiestnením tlmiča a uchytením vahadla vyhol oblúkom :) Pozri tu tému demolácie a skús ešte vygoogliť nejaké iné prípady.
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 14:04:28
01
Dík za info ;-) lebo sa mi na ňom dobre vozilo, asi najlepšie zo všetkých skúšaných, okrem meridy tú až zajtra skúsim. Potom sa rozhodnem čo kúpim.
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 14:28:15
00
Ale ak to máš blízko do predajne a máš nejaký záložný bicykel tak pokojne ho zober, ak bol ozaj dobrý :lol:
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 14:32:51
00
Včera som kúpil konečne ten bicykel. Rozhodol som sa pre tú Meridu, ta váha 14,1 kg sa mi nezdá, pocitovo sa mi zdá ľahší. Som zvedaví ako sa bude správať v teréne. Potom tu napíšem aké mám z neho pocity, ale zatiaľ veľmi dobré :-) Hodím potom aj pár fotiek na ukážku.
Zobraziť komentár 25.07.2014 - 10:25:51
00
Včera som kúpil konečne ten bicykel. Rozhodol som sa pre tú Meridu, ta váha 14,1 kg sa mi nezdá, pocitovo sa mi zdá ľahší. Som zvedaví ako sa bude správať v teréne. Potom tu napíšem aké mám z neho pocity, ale zatiaľ veľmi dobré :-) Hodím potom aj pár fotiek na ukážku.

Ktoru variantu a za kolko si kupil? Mna odrazala ta vaha a cena vs vybava. Lakal ma ten V-link system odpruzenia u Meridy, co je to iste ako u Gaintu Trance.
Som zvedavy co napises, kedze som One-Forty 3-B uz takmer kupil. ale nakoniec to bol ten Ghost :@ lebo som nechcel az taku hupacku. Ver tomu, ze po 1000 - 1500km v terene to zacne pruzit viac. Skus tu Meridu odvazit niekde na digi vahe.
Zobraziť komentár 25.07.2014 - 21:48:22
00
Kúpil som Meridu One-Forty 2-B za 2100€. Prvá jazda za mnou, Súľov a okolie, najazdených 89 km. V teréne bomba, ten zadný systém odpruženia VPK funguje fakt tak ako písali v recenzii v Bikeri. Pri šliapaní sa minimálne pohojdával, a nerovnosti žehlil ukážkovo. Tiež sa mi dobre držali rajdy, sú široké 740 mm. Osadili naň dokonca lepšie plášte ako tam mali pôvodne byť, mám tam Hans Dampf bezdušové 2,35 Evo Triplstar, snakeskin, ale po asfalte je to dobrý odpor :-) Je pekne v matnej farbe, dúfam ale že nebude háklivá na kamene s pod kolies. Zatiaľ čo som postrehol a čo sa mi nepáči je že v teréne troška drkocú bovdeny vnútri kostry, zatiaľ jediný mínus. Jediné čo by som asi vymenil je teleskopka za Rock Shox Reverb Stealth. Tá čo tam je funguje dobre, ale chcel by som mať ovládanie na riaditkách a skryté v nutrí rámu, na čo je už pripravený. Skúsim ho ešte niekde odvážiť ;-)
Zobraziť komentár 28.07.2014 - 02:20:46
02
keyboard_arrow_up