Phil, tak zmen koncept - hlavne uchyty urob na vonkajsich nohach a na mostiku sprav uz len dva poistne s tym, ze ten blatnicek mozes aj "zalomit" (nemusi ist cely cas vo vodorovnej rovine).
V sobotu som sa zastavil v Decathlone v Gyori - kupil som si tam 2 duse za cca 2,80 EUR a ANT+ snimac kadencie a rychlosti za cca 19 eur ) (linky su na UK obchod, kedze Madarcina je Madarcina + nejake nepodstatne hluposti. No oplatilo sa
V pondelok číňan doručil ANT+ snímač, náhrada za 2 x reklamovaný originál Holux (odlepovali sa senzory od gumeného pásu). S prístrojom sa chytil na prvú šupu, včera odskúšané, funguje dobre.
Takže mne včera priniesla poštárka obálku a v nej bolo toto Radenie shimano SLX, tuna z bazaru Už sa čaká iba na zbytok slx-ovej vybavi, riaditok a tlmiča ktorý dúfam čo chvíľa dorazí
skor som narazal na ten mega displej na tom Garmine, ze tam by sa uchytil aj Android a SIM karta verim ze takto uz vyvojari rozmyslaju, no malo by to cenu za aku by si to asi nik nekupil, alebo teda malokto
Tá SK Topo je o ničom oproti tomu, čo by si mohol mať. A ešte si pozri doplnkovú vrstvu lesných ciest. Tiež je tu o tom téma.
Hack3r, obrázok skresľuje. Ten displej je oproti dnešným bežným telefónom malý a relatívne so smiešnym rozlíšením. Ale na svoj účel stačí, je to kompromis vzhľadom na hmotnosť a čitateľnosť displeja na slnku, ktorý je transreflexný.
Nie je potom uz lepsie nosit na rajdoch obycajny telefon?
Podobne to bolo v časoch, keď ešte telefóny nevedeli prehrávať mp3. Nakoniec dospejeme k jednému zariadeniu, ktoré sa bude implantovať do mozgu a bude mať milión funkcií a dokážu nás podľa neho aj sledovať Alebo možno skončíme v matrixe
xH4wK: tak su aj take phony, co maju IPX7 .. aj vydrz baterie sa da riesit, skor ide o to, ze moznosti smartphonu su uz asi o galaxiu pred Garminom, ktory uz zije v dobe kamennej. Ovsem fakt je taky, ze ani smartfon, ani garmin mne neponuknu to, co by som chcel ja Ale inak v zasade si dnes viacmenej vystacim so smartfonom a Locusom.
edit: SK topo v4 je dobra akurat tak na studovanie vrstevnic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.muckynutz.com/index.php?route=product/product&path=50&product_id=156
A co s FW ? Mne garmin neponuka ziaden update
(Left to right sizing: Edge 1000, Mio Cyclo 505, Polar V650, Edge 800/810/Touring, Edge 510, Edge 500/200)
Tá SK Topo je o ničom oproti tomu, čo by si mohol mať. A ešte si pozri doplnkovú vrstvu lesných ciest. Tiež je tu o tom téma.
Hack3r, obrázok skresľuje. Ten displej je oproti dnešným bežným telefónom malý a relatívne so smiešnym rozlíšením. Ale na svoj účel stačí, je to kompromis vzhľadom na hmotnosť a čitateľnosť displeja na slnku, ktorý je transreflexný.
Podobne to bolo v časoch, keď ešte telefóny nevedeli prehrávať mp3. Nakoniec dospejeme k jednému zariadeniu, ktoré sa bude implantovať do mozgu a bude mať milión funkcií a dokážu nás podľa neho aj sledovať
V sobotu objednane v bike-discount.de a dnes dorucene. Neodolal som 35% zlave:)
edit: SK topo v4 je dobra akurat tak na studovanie vrstevnic