...nooo tak ja som bol vždy zástanca nových technológií, ale to čo som zažil s mojím "+" zázrakom na biku, ktorý mám od 16.04.2014, tak to ma riadne prekvapilo... "+"-ková brzda na mojom šaltri XT doslova odhnila za 4 mesiace a to upozorňujem, že bike newapkujem, takže mi je celkom záhadou ako sa tam dostala voda a spôsobila počas mojej dovolenky v zahraničí za 2 týždne takúto katastrofu...
V každom prípade viem, že ak nabudúce nahodím "+"kový šalter tak ho radšej pravidelne prečistím a namažem...
Ja nám 5 bikov, mám aj wapku a keď treba jemnou sprchou ich raz za čas prebehnem všetky, a wapkujem aj prehadzovačku... A zatiaľ hrdza nikde, vysusim, premažem a uložím do klidku...
Nefunguje to na baze spojky? Tym padom je ta hrdza mozno len prach ktori vznikol pri treni a zreagoval s vlhkostou.
....tu je časť vybratých "čriev" celého toho zázraku... tak zhodnoť...jednoducho zhnité, takže ja som túto technologickú novinku momentálne vyhodnotil bohužiaľ ako zatiaľ celkom nedoriešené "kur ví tko"...
.... no a vlastne aby bolo jasné "+"ková brzda vybratá a mám úplne normálne Deore XT Shadow fungujúce ako hodinky...takže vlastne ho nazývam... ...po novom Deore XT Shadow "-" ??...
Ramon1 na ten jediny som neklikol, no stale tam nevidim to ***** Deore XT Shadow Je mozne, ze XTR Shadow je trosku lepsie spraveny, pripadne do neho kukni, hehe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forum.mtbiker.sk/post853340.html#p853340
V každom prípade viem, že ak nabudúce nahodím "+"kový šalter tak ho radšej pravidelne prečistím a namažem...
prečo?
a tieto 3 pastorky spojis ako?
resources/image/thumb/169600
...
....tu je časť vybratých "čriev" celého toho zázraku... tak zhodnoť...jednoducho zhnité, takže ja som túto technologickú novinku momentálne vyhodnotil bohužiaľ ako zatiaľ celkom nedoriešené "kur ví tko"...