Mozno boli tvorcovia povercivi - hovori sa, ze podkova prinasa stastie, tak to ber to tak, ze ked si taky plast kupis, tak mas stastie na 3 roky dopredu garantovane.
Mozno boli tvorcovia povercivi - hovori sa, ze podkova prinasa stastie, tak to ber to tak, ze ked si taky plast kupis, tak mas stastie na 3 roky dopredu garantovane.
no diky ak ten plast vydrzi pri mne tak d okonca tohto roku tak je to uspech
ked som kupoval prvé, tak mi bolo povedané, že tá podkovička znamená tvrdšiu zmes, vhodnú na všetky povrch. Po skúsenostiach asi 6 sád je to úplne jedno. Na betone a tvrdom podklade uteká dezén pred očami, takže sa určite nejedná o tvrdú zmes. Konkretne Explorer 2.1 má radšej blato a mokrejší stav podložia (tam sa mi osvečil) a strašne sa šmýka v daždi na plochých kameňoch (polovička vyskúšala naklopiť pri 40-tke a brusila dlaždičky ) a koreňoch. Na druhej strane rozumný kompromis medzi cenou a výkonom 420,- Sk 620g a životnosť cca 1700km zadná.
Skuste pozriet na nasu stranku, www.bikeart.sk , dal som tam preklad testu enduro pneumatik z VTT revue. Mozno pomoze.
no keď som si včera pozrel ten test plášťov a víťaz s najväčším počtom bodov bol práve Continental Speed King.
Ja mám šťastie, asi pred dvoma týždňanmi som tie plášte kúpil (už ich nemajú) a som celkom spokojný.
zrejme to bude pre stastie ....
mal som CONTINENTAL EXPLORER 2.1 celu minulu sezonu... s podkovickami ... na korenoch som sa skoro zabil, na mokrej trave tiez .... v blate a na strku nemaju konkurenciu .... a nechytil som na nich ani jeden defekt
teraz jazdim MAXXIS HARD DRIVE 1.8 a nemam problem v akom kolvek terene, ci uz mokra trava, korene, ale blato niekedy moc nemusia ... su bez podkovicky a chytil som uz 3 defekty od zaciatku sezony
ja som explorer vozil ani nie 2 mesiace a dal som ho prec. ani neviem kolko defektov som na nom chytil(vzadu). po 2 tyzdnoch diera na boku... nizky vzorok, rychlo isiel dolu. uz nikdy viac
no...ja som jazdil Explorery bez vyhrad. Teraz mam MountainKing 2,2 a je to este lepsie...super plaste s vybornym gripom a samocistiace vlastnosti excelentne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no diky
založ radšej nový topic, root ich jazdí, snáď ti pomôže
no keď som si včera pozrel ten test plášťov a víťaz s najväčším počtom bodov bol práve Continental Speed King.
Ja mám šťastie, asi pred dvoma týždňanmi som tie plášte kúpil (už ich nemajú) a som celkom spokojný.
mal som CONTINENTAL EXPLORER 2.1 celu minulu sezonu... s podkovickami ... na korenoch som sa skoro zabil, na mokrej trave tiez .... v blate a na strku nemaju konkurenciu .... a nechytil som na nich ani jeden defekt
teraz jazdim MAXXIS HARD DRIVE 1.8 a nemam problem v akom kolvek terene, ci uz mokra trava, korene, ale blato niekedy moc nemusia ... su bez podkovicky a chytil som uz 3 defekty od zaciatku sezony