Po tyzdni testovania postnem sem aj ja svoju masinu . Velkost 51,5, vaha 6,5kg so vsetkym na fotkach (pedale, kosiky, tachometer, batoh sa tam nechtiac nanominoval )...
Paradny bike, gratulujem, pri tejto farebnej kombinacii sa aj to pozohybanie celkom straca .
Nemozem si vsak odpustit fakticku poznamku: Obcas ma zarazaju deklarovane hmotnosti. Kolesa Fulcrum Red Wind 1755g a bike komplet s pedalmi a prislusenstvom 6.5kg. Tu je v review 65.1 Think 2 6.8kg bez pedalov, na Super Recorde EPS s kolesami Shamal Ultra 1425g http://velo.net.au/news/view/review-pinarello-dogma-65-1-by-velo-bicycles. Ako sa da bike tak odlahcit (asi o 0.8kg)? Alebo zeby cinska vaha ? Zly udaj na nete? Hmmm....
Edit po Kromusovom zvazeni: Prispevok uz nie je aktualny pre konkretne spominany bike, zistila sa chyba vazenia, Kromus tiez upravil povodne prispevky, takze trochu strata kontextu.
Tak este raz vsetkym dik za "like", co sa tyka ceny, nerad pisem sumy uz z principu - beriem to ako nie celkom vhodne hlavne v dnesnej dobe (ak ma niekto skutocne zaujem tak SS), cena bola normalna/katalogova, nie som typ cloveka co kupuje veci kvoli zlavam (baziruje na tom), pripadne si ide nohy polamat ak je niekde v hypermarkete nieco zlavene... Urobil som si radost a tym to hasne.
Rozmyslal som este nad Borami ale galusky proste nie aj ked zas nikdy nehovor nikdy...
Dovo netrep už kundovina... Pokiaľ nieje Ferrari nejaká limitovaná edícia, alebo raketa od známej osobnosti, najlepšie po smrti, tak svoju cenu nemá prečo zvyšovať. Sused oproti má Ferrari a dal za neho menej ako pôvodný majiteľ... Áno ani Ferrari nieje Patek Philippe alebo Wacheron Constantin V majstrovskom hodinarstve ...Dosť od témy bo nás Jezus dodrbe...
nebudem ti brat reputaciu chodiacej mudrosti fora, no Ferrari sa vyraba v trochu inych kusoch a prave tie kusy robia cast ceny ale ok.
nabuduce poprosim bez "kundovina a pod". ja viem, ze ti je to blizky slovnik, ale vsak nie si socka, fetak, ale doktor. tak maj trochu ten ony bonton dakujem
ja som na 7 kg (so vsetkym), ram ma 850g+300g vidlica a kolesa 1250g (sice mam dvojitu omotavku nasiaknutu solou , iba chorus kazetu 12-27 a lacne tazke tufo s33 galusky), nejak nevidim realnu sancu dostat sa na 6,5kg bez niekolko tisicovej investicie
Presne tak, tiež len pozerám, kde niektorí ľudia chodia na celkové hmotnosti biku. To by potom chcelo hodiť fotku aj prevážením. Alebo ten kto skladal po kusoch - dať špecifikáciu každej súčiastky ako napr. peterg , nech sa máme čím inšpirovať S mojim rámom tarmac 1,17 kg /veľkosť 58 cm/ , kolesami cca 1,67 kg a ultegrou sa hýbem na celkových 7,9 kg vrátane pedálov... Reálne sú aj tak podstatné kolesá a rám. Jasné, že sa dá na každom komponente ušetriť nejaké tie gramy až dekagramy, ale aj cena potom rastie astronomicky.
ja som na 7 kg (so vsetkym), ram ma 850g+300g vidlica a kolesa 1250g (sice mam dvojitu omotavku nasiaknutu solou , iba chorus kazetu 12-27 a lacne tazke tufo s33 galusky), nejak nevidim realnu sancu dostat sa na 6,5kg bez niekolko tisicovej investicie
Ked budes menit kazetu, daj niektoru Sram XG1190 (ak mozes vymenit orech), financne Ta to nezruinuje a zhodis cez 100g.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Paradny bike, gratulujem, pri tejto farebnej kombinacii sa aj to pozohybanie celkom straca
Nemozem si vsak odpustit fakticku poznamku: Obcas ma zarazaju deklarovane hmotnosti. Kolesa Fulcrum Red Wind 1755g a bike komplet s pedalmi a prislusenstvom 6.5kg. Tu je v review 65.1 Think 2 6.8kg bez pedalov, na Super Recorde EPS s kolesami Shamal Ultra 1425g http://velo.net.au/news/view/review-pinarello-dogma-65-1-by-velo-bicycles. Ako sa da bike tak odlahcit (asi o 0.8kg)? Alebo zeby cinska vaha
Edit po Kromusovom zvazeni: Prispevok uz nie je aktualny pre konkretne spominany bike, zistila sa chyba vazenia, Kromus tiez upravil povodne prispevky, takze trochu strata kontextu.
Rozmyslal som este nad Borami ale galusky proste nie aj ked zas nikdy nehovor nikdy...
EDIT2: peterg: moja chyba
Peterg je náš metrológ...
nebudem ti brat reputaciu chodiacej mudrosti fora, no Ferrari sa vyraba v trochu inych kusoch a prave tie kusy robia cast ceny
nabuduce poprosim bez "kundovina a pod". ja viem, ze ti je to blizky slovnik, ale vsak nie si socka, fetak, ale doktor. tak maj trochu ten ony bonton
ps: bojim, bojim
Dik za oficialne poverenie
tak, tak. idealne do kopcov, kde je civilizacia poslabsie a signal operatorov nedostatkovy tovar.
odporucaju 10 z 9 mobilnych kamaratov na telefone
Ramon1 dakujem, podobne
Super.
Som len za to, aby sa uvadzali seriozne udaje, nie katalogove alebo odhady. Radsej napisat, ze hmotnost nie je znama. To nie je hanba
A to rám váži 1,1kg. Asi mám olovenú omotávku
okrem toho, vyjadrujete sa o pinarele ako keby to bol neviem aky skvost. mozno tu na slovensku ano, ale inde v europe asi tazko
orientacne ceny sa daju lahko najst, napriklad:
https://www.thebikefactory.co.uk/products.asp?l1=ROAD&l2=PINA
http://www.pinarellofactoryoutlet.com/bikes.html?dir=desc&order=price
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/kola-a-komponenty/detail-47418.html
Ked budes menit kazetu, daj niektoru Sram XG1190 (ak mozes vymenit orech), financne Ta to nezruinuje a zhodis cez 100g.