nedávno som išiel po hrebeni turisticky. Z Fačkovského sedla cez Kľak, .... až pod Kyčeru a do Porubskej doliny. A myslim, že minimálne cez Kľak budeš najmä niesť. Možno sa to dá nejak obehnúť popod Kľak, neviem.
Určite sa dá z Fačkovského sedla na sedlo Diel (Vrícke sedlo) po červenej tur. značke. Cez Kľak je to podľa mňa hlúposť. Z Vríckeho sedla sa spustíš po asfaltke a za chvíľu si v Kláštore pod Znievom.
ak nechces asfalt tak jedine do raj lesnej hore dolinou do sedla pod uplazom a odtial ci uz dole okolo smradlavej vody ale odporucam radsej sa drzat zvaznice vrstevnice a pri odbockach ist stale dole dolava vyjdes bud 2 km nad pilou v klastore alebo priamo v nej...
Čaute všetci ak by ste mali záujem v sobotu sa chystáme na nočnú jazdu. Zraz je 23.8. o 20:00 v Lietave pred jednotou (nie v majeri) Trasa bude cca Liet. hrad, Patuch, Zbynov, Kamenna Poruba, Medvedi okruh Kunerad, Sacne a na zaver opekacka na Polome. Scna sa popripade moze aj vynechat, uvidime podla nalady....Takze nabalit slaninu, dake palenuo, nabit svetla a v sobotu sa vidiiiiiime............
vcera som bol na zilinskom (cross) triatlone ako kajakarska zachrana a sli na MTB na duben, podla toho ako spinavi sa vracali, tak je to tam od nich momentalne pekne rozbite.
Ja som sa zúčastnil triatlonu v štafete. Prvý prejazd Dubňom bol v pohode, vyrážal som druhý z depa na MTB vďaka skvelej plavkyni. Horšie to bolo už druhý prejazd Dubňa, pretože tam už prešlo dosť ľudí, ale ak človek vie, že tam čaká blato, nebude tak valiť, dá si pozor. Najviac blata ale aj tak bolo medzi kajakárskymi bránkami a Tepličkou. Hotové mláky. Ako píše katko, blato na Dubni bolo v spodnej časti od vysielača nižšie.
mate pravdu. je to tam v pohode, blato je tam, kde byva vždy a vobec to nie je take hrozne ako som myslel. ale samozrejme, ze je to poznat, že tadial islo stado bajkerov nedavno.
Nazdar chlapi, da sa s niekym dohodnut na bajkovani po robote cca od 17:30? Vacsinou otocim stranik a cez duben do budatina atd. alebo nieco podobne dlhe .. ked dupem sam tak si ale pripadam ako taky asocial
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozeš byt predseda
....ja sa nezgrupujem naschval. vacsinou som bol najslabsi clanok skupiny a silne ma to vzdy demoralizovalo.
Ked uz budes v klube, prestavas byt asocialom.