Pani, som zaciatocnik...a mam problem s brzdami. Mam novy bike Specialized s hydr. Brzdami Formula, jazdime okolie Ba asi mesiac a dnes pri poslednom zjazde mi zadna brzda uplne makkla az skoncila brzdit. Packu mam uplne vytlacenu von a ked ju zmacknem tak ako keby z pod sroba ktory tlaci hydrauluku cez gumicku sici vzduch a je tam aj trosku brzdovky. Je mozne ze mi praskol ten brzdovi valcek alebo na nom nejake tesnenie co tlaci kvapalinu? Nikde na celej hadicke som si nevsimol ze by niekde unikala kvapalina. Nechapem ako takto rychle mohla ta brzda odyst. Da sa to opravit, nejako nastavit alebo stym jedine do servisu a cele teleso packy na vymenu? Vik pred nami a ja mam len prednu brzdu. Dik za info
29.08.2014 - 15:47:50
00
Skor ako sa vtom zacnes rypat by som to dal reklamovat ked je bike novy. Takto od klavesnice ti asi nikto neporadi. Aj gramatiku by si trosku poriesit mohol.
30.08.2014 - 20:38:00
00
Dík za odpoveď....každopádne to mi je jasné, že to je na reklamáciu, na to nepotrebujem radu....Tá by bola nadlho (reklamácia). Skôr som myslel či to nie je niečo jednoducho odstrániteľné. Ale keďže už som si našiel aj obrázok vnútra piestu, tak mi je jasné čo tomu asi je...okrem toho som si zistil z anglických stránok....že sú to zlé, zlé brzdy a vôbec nechápem ako môžu dávať tento typ na enduro bike, keďže na to moc nie sú určené....takže reklamácia mi je aj tak na nič, pretože tam pôjdu buď Shram 0X, Shimano XT alebo Formula T1S...ešte neviem ktoré....možno mi niekto odporučí...
A cením tvoju pozornosť na gramatiku....ale to si si sekol stránku....tu chcem riešiť Bike, nie či mám chyby v texte keď rýchle píšem..... Ale teda kôli tebe budem písať....aj tak rovnako....s chybami... ;)
31.08.2014 - 11:47:00
01
Ake formuly tam mas ? Ja mam na jednom biku Formula RX a na druhom Shimano SLX 675. Som snimi velmi spokojny. Ked beres do uvahy cenu tak shimano. Teraz som dal dopredu kotuc magura ktory nieje taky dieravy ako formula a brzdi to lepsie. Aj nake ine platnicky by mohli co to pridat na brzdnom ucinku.
Pis ako chces sak to je jedno. Mne len udrelo do oka slovo odyst a brzdovi.


Naposledy upravil miso00 dňa 04.02.2015 - 20:06:00, celkovo upravené 1 krát.

31.08.2014 - 15:35:55
00
Su tam Formuly C1...od zaciatku boli spongiove, teda hlavne zadna brzda... S prednou ani problem nebol a tak ako som pisal v prvom prispevku, pri poslednej jazde som zrejme prerazil tesnenie na tom ich valceku. Oni maju novy tvar brzdoveho valcu oproti ostatnym formulam ale ako zistujem maju stym problem..... shimano sa mi lubi, aj ten ich chladic len je to taka klasika...stale ma laka Shram X0 alebo este Avid Elixir 9 co je v podstate to iste..... Ale tiez uz som dostal info ze SLX su uplne v pohode, obstali aj v testoch.... Noooo, jasne, trosku mocne chyby, ale ked tukam do tabletu tak pravopis moc neriesim....:)
31.08.2014 - 21:01:12
00
keyboard_arrow_up