Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Ja dufam v pekny, teply, modrooblohovy a suchy september, oktover a november. Ale je dost mozne, ze v septembri bude chcanica , vietor a zima, v oktobri mraz, dazd a blato a v novembri este horsie. A v decembri dojde plyn
Tú časť z kubínskej na zázrivú ako si nakreslil nepoznám vobec. Ale naznačil som ti na mapke kadiaľ som už išiel a bolo to zjazdné v pohode
čaute, chcel by som ešte oneskorene zareagovať, ak tomu správne rozumiem podľa mincovej mapky- donkeyho neviem otvoriť ide o úsek kde sa rozdeluje červená cesta so žltou: úsek začína po opustení zvážnice kub.hoľa-koliesko - revišné strmím výšlapom na vrchu sa dá sadnúť na bike a chvilku ísť, potom vpáliš do potoka a tlačiť cez poválanú prerezávku a tak, za tým sa da íst znova v sedle kým neprídeš na väčšiu čistinku medzi stromami, tam buď pokračuješ na Hlásnu skalku (razc.červená) cesta v pravom hornom rohu čistinky alebo v ľavo kde sa dá zbehnúť do Plešivej(ostrá žltá zakruta na obr.)
Keby len jeseň, na Oravu bola luxusná v podstate aj zima SHMU z októbra 2013, to bolo kua počasíčko
EDIT: aj keď pozerám, že som to vtedy sejvol predpoveď z Martina, ale to je jedno
Otázka, neviete nahodou bikeri z Oravy, spevnená cesta (snad asvaltka) na trase Novoť - (medzi kopceky Grúniky - Komarne) - okolo Cierneho potoka na Mutnansku Pilu, je to zjazdne aj pre cestny bicykel (ziletku)? Diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak pekný okruh , čo to máš za pršiplášť?
čaute, chcel by som ešte oneskorene zareagovať, ak tomu správne rozumiem podľa mincovej mapky- donkeyho neviem otvoriť ide o úsek kde sa rozdeluje červená cesta so žltou: úsek začína po opustení zvážnice kub.hoľa-koliesko - revišné strmím výšlapom na vrchu sa dá sadnúť na bike a chvilku ísť, potom vpáliš do potoka a tlačiť cez poválanú prerezávku a tak, za tým sa da íst znova v sedle kým neprídeš na väčšiu čistinku medzi stromami, tam buď pokračuješ na Hlásnu skalku (razc.červená) cesta v pravom hornom rohu čistinky alebo v ľavo kde sa dá zbehnúť do Plešivej(ostrá žltá zakruta na obr.)
Tak ak by bola aj tento rok, tak budu asi nad Oravou nizko lietat bratislavski cyklisti
EDIT: aj keď pozerám, že som to vtedy sejvol predpoveď z Martina, ale to je jedno
post860919.html#p860919