Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
hodil som si na stravu pár profíkov, čo som našiel a teraz keď tam pridávajú etapy z vuelty tak sú tam dosť markantné rozdiely v nastúpaných metroch napríklad:Laurens ten Dam
Hard day. Not good. Still on strava off course! 184.0km 2,039m
Thibaut Pinot Vuelta, étape 9 187.3km 2,750m - ten má garmina 500 a pri ten Damovi píše že má Pioneer..
a oficiálne som našiel takéto propozície: Distance: 189.5 km Elevation gain: 2,691 m
z toho vyplýva že ten pioneer bude o ničom
Pozri si moj posledny zaznam z biku Zacal mi blbnut snimac rychlosti, takze mi sustavne rychlost nahodne skakala. Takze na garmin connect mam 53,07 km, 27,5 km/h a na strave 58,7 km, 29,8 km/h.
Takze vsetko zavisi od kvality gps signalu, vzorkovania (ako casto sa citaju suradnice), aproximacie na zaklade trajektorie a ak do cesty pridu aj ine snimace, ktore to dokazu rozbit, tak aj tie A vyska? Ono ta kalibracia na zaklade GPS tiez nie je dokonala, tak sa to obcas moze dost seknut. Ved aj mne na uplnej rovine obcas naskacu neskutocne metre, alebo v zime ked mam hodinky schovane, tak su hodnoty dost ujdene.
Dalo ale nie takto jednoducho. Vzdialenosť a čas sa počíta na základe uložených bodov, ktorých môže byť za výjazd dosť veľa. Takže by si musel pri nich zmeniť komplet časy a v prípade predlžovania ich pridať spolu s GPS údajmi.
Vďaka, ide to. Ale nevyriešil som svoj hlavný problém. Mám MIO tacháč, na synchronizáciu s ním používam ich MIO-appku. Pred pár dňami vydali novú verziu a tá mi po cca 1 hod "utne" každý výjazd. Aj keď prenesiem GPX súbor do STRAVY, alebo do ENDOMONDA, je to uťaté. A keď si prezriem jazdu potom doma v tacháči, je tam celá. Čím to je? Napadá mi, či nie je nejaká utilitka, ktorá by po pripojení tacháča k PC cez USB, zobrazila tacháč ako USB disk. Potom by som GPX súbor ručne stiahol. Neviete o niečom takom? Dík...
Som zúfalý. Nech idem hocikam, po cca 1:05 hod ma to hodí vždy na to isté miesto - obec Trnovec nad Váhom, a potom už nezaznamená nič (v zázname v Strave, Endomonde). Ale keď si trasu naťukám v tacháči, je tam celá. Neviete poradiť? Napr. nejakú utilitku na stiahnutie dát z tacháča? Vďaka...
alebo by som skúsil obnoviť továrne nastavenia v tom tacháči, prípadne na ňom nahrať nanovo soft, ak sa to dá.. možno je chyba na tej strane, i keď to tak nevyzerá.
Kontaktovať nebudem, to je podľa mňa zbytočné. Tacháč bude OK, veď v ňom je nahratá celá trasa. Len tá prenesená do MIOSHARE, STRAVY, ENDOMONDA je useknutá na 1:05 hod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hard day. Not good. Still on strava off course! 184.0km 2,039m
Thibaut Pinot Vuelta, étape 9 187.3km 2,750m - ten má garmina 500 a pri ten Damovi píše že má Pioneer..
a oficiálne som našiel takéto propozície: Distance: 189.5 km Elevation gain: 2,691 m
z toho vyplýva že ten pioneer bude o ničom
Takze vsetko zavisi od kvality gps signalu, vzorkovania (ako casto sa citaju suradnice), aproximacie na zaklade trajektorie a ak do cesty pridu aj ine snimace, ktore to dokazu rozbit, tak aj tie