Paráda, potom daj vedieť ako si spokojný. A ak máš možnosť porovnať s RCT3, tak by ma zaujímalo či cítiť rozdiel.
ja som nedavno nastavoval pike rc,ja mam rct3,na kamosa rovnako tazkeho a co som to skusal okolo domu,spravalo sa to uplne rovnako.podla mna je to to iste,akurat to nema zbytocne T3,ktore v podstate nepouzivam.
Paráda, lebo Pike je asi hlavny kandidat ako náhrada 44 v budúcnosti a to rct3 mi tiež príde ako zbytočnosť. Na tlmiči propedal nepoužívam vôbec a vidla take ***** ani nemá.
Paráda, lebo Pike je asi hlavny kandidat ako náhrada 44 v budúcnosti a to rct3 mi tiež príde ako zbytočnosť. Na tlmiči propedal nepoužívam vôbec a vidla take ***** ani nemá.
A lepšia cena tiež poteší.
mne stale uplne nie je jasne,preco som si kupil rct3.asi vtedy nebol extra velky cenovy rozdiel.a hlavne som nevedel,ci je medzi nimi rozdiel. nezvyknem zamykat ani tlmic ani vidlicu,rezim trail moc nestiha,ked ma zehlit vela malych nerovnosti.pouzil som ho 2x tento rok na pumptracku.
Cakal som ze sa na fox van 180 rc2 fit nebude chytat, ale chyta sa a velmi dobre... este dostane zabrat v slanskych na kamenoch a potom sa uvidi aky je rozdiel.
Kamos ma rc3 a vyuziva akurat lock, ktory mam aj ja. identicke vidlice, akurat je v tlmiacej patrone navyse to rc3 *****,
to je fakt ale z lidla:
1. ma ich okamzite, nemusi cakat 3-4 tyzdne
2. staci mat hotovost, nemusi mat ebay ucet a paypal
3. moze ich vratit bez udania dovodu do 30 dni
4. moze ich reklamovat v ramci zarucnej doby
lidl ma nich velmi slusny rabat, ale niekomu stoja za tieto vyhody i ked casovo obmedzene.
to je fakt ale z lidla:
lidl ma nich velmi slusny rabat, ale niekomu stoja za tieto vyhody i ked casovo obmedzene.
Je pravda co pises len k bodu 4 na dx napr mas moznost jednoducho vyreklamovat tovar na dobre slovo pricom vramci moznosti ti peniaze mozu zaslat spat na ucet alebo poslat novy tovar podla toho comu das prednost pricom nepriamo to mozno aplikovat aj na bod 3
Pokial niesu priority bod 1 a 2 tak mozes mat tovar o polovicu lacnejsie
EDIT: Si si isty ze bez udania dovodu mozno vratit tovar v kamennej predajni do 30 dni?..Sa mi mari ze to plati v pripade nakupov cez internet len uz si niesom isty.
Treba kupovať, z Číny, tie dve eurá určite stoja za to!!! Srať na to, choď to vrátiť do Lidlu a objednaj z Číny
Takýmto rozmýšľaním sme sa dostali tam kde sme...pindáme, že všetko je drahé, ale slovenskému obchodníkovi nedáme zarobiť lebo "je to drahé" - môžme si za to sami. Ušetriť dve eurá na svetle, ale pre...ať 30 v krčme je OK
Treba kupovať, z Číny, tie dve eurá určite stoja za to!!! Srať na to, choď to vrátiť do Lidlu a objednaj z Číny
Takýmto rozmýšľaním sme sa dostali tam kde sme...pindáme, že všetko je drahé, ale slovenskému obchodníkovi nedáme zarobiť lebo "je to drahé" - môžme si za to sami. Ušetriť dve eurá na svetle, ale pre...ať 30 v krčme je OK
1. Zda sa ti ze som niekde povedal aby to isiel vratit a aby to kupil z ciny?
2. Nebudem ti vkladat slova do ust kedze si to myslel pravdepodobne vseobecne, ale len tak na okraj, Lidl nebude koser slovensky obchodnik tak ako ani ti cinania.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vypadá luxusne
Nikdy by som nepovedal , že sa mi nejaká objímka bude tak páčiť
ja som nedavno nastavoval pike rc,ja mam rct3,na kamosa rovnako tazkeho a co som to skusal okolo domu,spravalo sa to uplne rovnako.podla mna je to to iste,akurat to nema zbytocne T3,ktore v podstate nepouzivam.
Hamba! Podlahol si tlaku kolektivu
mne stale uplne nie je jasne,preco som si kupil rct3.asi vtedy nebol extra velky cenovy rozdiel.a hlavne som nevedel,ci je medzi nimi rozdiel. nezvyknem zamykat ani tlmic ani vidlicu,rezim trail moc nestiha,ked ma zehlit vela malych nerovnosti.pouzil som ho 2x tento rok na pumptracku.
Cakal som ze sa na fox van 180 rc2 fit nebude chytat, ale chyta sa a velmi dobre... este dostane zabrat v slanskych na kamenoch a potom sa uvidi aky je rozdiel.
Kamos ma rc3 a vyuziva akurat lock, ktory mam aj ja. identicke vidlice, akurat je v tlmiacej patrone navyse to rc3 *****,
lidl ma nich velmi slusny rabat, ale niekomu stoja za tieto vyhody
V BA u Číňancov za 1,69 EUR , svietia slušne .
ale bez bateriek...
lidl ma nich velmi slusny rabat, ale niekomu stoja za tieto vyhody
Je pravda co pises
Pokial niesu priority bod 1 a 2 tak mozes mat tovar o polovicu lacnejsie
EDIT: Si si isty ze bez udania dovodu mozno vratit tovar v kamennej predajni do 30 dni?..Sa mi mari ze to plati v pripade nakupov cez internet len uz si niesom isty.
1. Zda sa ti ze som niekde povedal aby to isiel vratit a aby to kupil z ciny?
2. Nebudem ti vkladat slova do ust kedze si to myslel pravdepodobne vseobecne, ale len tak na okraj, Lidl nebude koser slovensky obchodnik tak ako ani ti cinania.