...pripomenul si mi, moj vyjazd na Turniansky hrad, ked som mal cca 10 rokov, vybral som sa tam na nejakom detskom bicykliku z Moldavy... kde tie krasne detske casy su...
Bol som dnes cez obed vrámci venčenia hafana prejsť Držhubu ... musím staviteľov pochváliť, skvelá robota, som rád že tu máme aj singlík pre nás starších pánov bez kondičky a techniky, celý čas som sa usmieval a samozrejme držal hubu.
Dnes sa mi podarilo hodit tigra na jednej z klopeniek na bedli. Nanestastie som ju aj dost poskodil. Je to ta, kde je hup a hned za nim je ostro dolava. Ked som vosiel tak hned prve drevo co ju drzalo sa uhlo a ja som asi napalil do druheho a uz som bol na zemi. Nanestastie nenosim so sebou veci ako lopatu tak som ju opravil len provizorne. Ak dakto ma moznost doniest tam nejake naradie nech sa mi ozve a pojdem(e) ju opravit.
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
kto chce velmi kopat, ma prilezitost nejednu.. a ze je to iny pocit ist po niecom co clovek sam robil! vsetkych radi uvidime, naradia je dost. post874912.html#p874912
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.