Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
VW koncern smeruje do pekných sračiek,prečítajte si ako po 53 000 km skolaboval ich "skvostný" motor 1,4 TSI a ako sa k tomu stavia predajca-veď auto za 18 000 Eur je už predsa po záruke,tak nový motor si má zaplatiť majitel: http://forum.autobazar.eu/vw-1-4-tsi-t60428.html
No ja mám tento istý motor v Seate Altea a kopu obáv tiež.
Pred mesiacom mi odišla vstrekovacia tryska , auto mám 3 roky (40m000 km) , predľženú záruku 4 roky a tak som si naivne myslel , že to vymenia v rámci záruky.Veľký omyl, na toto sa vraj predľžená záruka nevzťahuje (podľa dovozcu), takže som to pekne zacvakal zo svojich.A to si ešte aj autorizovaný servis hodil parádny rabat na novú trysku (cca 80 %)...
ako kia..na nic co treba vymenit sa zaruka vztahovat nebude. VW group ma jedine stastie.. vernych zakaznikov. kopec ludi kupuje skody len preto lebo si mysli ze su na ne lacne diely a opravi ich kazdy na kolene, VW lebo si myslia ze to je kvalitne.....
velmi rad by som poprosil o radu ak je tu niekto kto je znaly platnej legislativy. opisem situaciu: policia vzala vodicovy vodicky preukaz za udajne spachanie dopravnej nehody. (situaciu nebudem popisovat lebo by to bolo zbytocne a asi zbytocny flame). nehoda sa stala v bratislave no pripad bol uzatvoreny na dopravnom inspektorate v trvalom bydlisku. kedze teraz vodic musi ist na nove skusky aby opat ziskal zadrzany vodicak. tak teraz co policajt to iny nazor. jeden hovori ze skusky sa daju urobit v ktoromkolvek meste na slovensku iny hovori ze to musi iba v mieste trvaleho bydliska resp. tam kde bol pripad uzatvoreny.. neviete niekto poradit co stym?
V prislusnom zakone nic take uvedene nie je.
Ide vodic iba na skusku z odbornej sposobolisti, alebo mu bola nariadena aj povinnost podrobit sa doskolovaciemu kurzu? Ak plati druha moznost, tak ho na skusku prihlasuje autoskola.
Dalej je uvedene, ze ministerstvo vnutra ustanovi predpis, v ktorom budu podrobnosti o preskusani odbornej sposobilosti. Mne sa ho najst nepodarilo.
Moja TOP záľuba - offroad motorky...na foto som ja na pretekoch v Malackách (bohužiaľ už vyše roka ma trápi zranené rameno a tak sa moto venujem už len rekreačne - o to viacej sa venujem biku )
Pred dvomi rokmi som svoju predal, lebo boli čím ďalej väčšie problémy s jazdením. S bikom som začal tak, že som si ho kúpil ako doplnok k motorke na zlepšenie kondíčky. Časom som zistil, že jazdím len na ňom a na motorke mám do roka 5-10 mth. Tak som kúpil fulla, motorku predal a užívam si adrenalín na bicykli
Motorovy olej vraj menit netreba. Tomu aj niekto moze verit? Ako o tom vobec moze vzniknut seriozne sa tvariaca TV reportaz? Ved to je ciste zavadzanie bez jedineho dokazu...
No netreba, ale pri nejakom trojkovom BMW má potom motor životnosť cca 45000km (chalan daroval Babe nové auto a nejako ho nenapadlo, že ona beznádejne netuší čo s ním - trvalo 45 tisíc km, kým ho zadrela )
Jezus : to bude klasicky odrb, ako bezne longlife oleje. Normalny kvalitny olej za beznej prevadzke povedzme vydrzi 15tisic /pri len jazde v meste aj 7-8tisic/, potom ho vymenis. Ak mas motor v poriadku, nic nedolievas. Longlife olej menis po 50tisic (alebo ako je predpisany), ale medzitym ho dolejes tolko, ako keby si to 4x menil Vo vysledku zaplatis za olej o dost viac , musis sa o to viac starat a olejovy filter treba menit tak ci tak.
Podobne olej v serve, olej v diferaku, olej v prevodovke .. takisto bezne vobec vyrobca nepredpisuje vymenu tlmicov, ale obvykle viac ako 50-80tisic tlmice nevydrzia. A ked ich nevymenis, zacnu odchadzat capy, atd. Je to presne to iste ako u bajku. Nieco vydrzi viac, nieco menej, zalezi na podmienkach, a ked nevymenis nieco dolezite, zacne sa sypat vsetko.
No vsak prave o to ide, ze olej je "mrtvy" najneskor po 15-20 tisic km a ak sa jazdi len mesto, tak po 10 tisic km. Preto sa odporuca menit najneskor po 15 tisic km, resp. po 10 tisic km ak ide o mestsku prevadzku. A oni daju do reportaze rozhovory s par trtkami co tvrdia, ze olej nevymenili 100 - 200 tisic km a v podstate ani nedolievaju. Ja len nerozumiem, ze sa nasiel tim idiotov, co taku skreslenu a zavadzajucu reportaz vyrobil a odvysielal v TV. Tomu, ze nasli idiotov co nemenia olej, sa nedivim.
Hmm, nevymenili ani nedolievali ? Asi nieco ako ludia, co ziju len zo slnka ?
Inak mal som moznost chvilu jazdit na starsom BMW a to malo super system, kedy pocitac sledoval sposob jazdy, starty, teploty oleja a vsakovake tieto hodnoty a podla toho ukazoval na stupnici od velmi zelenej, cez oranzovu az do cervenej, v akom stave je olej.
Keď prišiel Ford Scorpio, auto s prvým sériovým ABS, tak sa na ňom nemenil olej, na vani ani nebol výpustný šrób. Po 80.000km sa potom v rámci servisu olej vymenil, ale bolo to nezvyčajné riešenie.
Pevne verim, ze buducnost bude krajsia. Po Priuse dalsie otrasne auto. To asi robia naschval v Toyote tie eko auta take skarede, aby si to kupovalo co najmenej ludi.
Je to škaredé auto, ale jedna vec je design, druhá vec je technológia.
Mne sa napríklad vôbec nepáči interier nemeckých áut. Marketingovo čo sa volá "čisté línie, minimalisticky prehladný dizajn", v mojom preklade znamená sparťanský, prázdny, nudný.
Aj exteriér by sa dal kritizovať. Napríklad, VW nedokázalo do príchodu nového Passatu navrhnúť vkusné zadné svetlo na žiadny svoj model, všetky boli na grcanie. Možno to bola firmená politika "Celok musí obsahovať okrúhly prvok za každú cenu!"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forum.autobazar.eu/vw-1-4-tsi-t60428.html
Pred mesiacom mi odišla vstrekovacia tryska , auto mám 3 roky (40m000 km) , predľženú záruku 4 roky a tak som si naivne myslel , že to vymenia v rámci záruky.Veľký omyl, na toto sa vraj predľžená záruka nevzťahuje (podľa dovozcu), takže som to pekne zacvakal zo svojich.A to si ešte aj autorizovaný servis hodil parádny rabat na novú trysku (cca 80 %)...
Ide vodic iba na skusku z odbornej sposobolisti, alebo mu bola nariadena aj povinnost podrobit sa doskolovaciemu kurzu? Ak plati druha moznost, tak ho na skusku prihlasuje autoskola.
Dalej je uvedene, ze ministerstvo vnutra ustanovi predpis, v ktorom budu podrobnosti o preskusani odbornej sposobilosti. Mne sa ho najst nepodarilo.
Pred dvomi rokmi som svoju predal, lebo boli čím ďalej väčšie problémy s jazdením. S bikom som začal tak, že som si ho kúpil ako doplnok k motorke na zlepšenie kondíčky. Časom som zistil, že jazdím len na ňom a na motorke mám do roka 5-10 mth. Tak som kúpil fulla, motorku predal a užívam si adrenalín na bicykli
http://youtu.be/4S2FRNswGtQ
Podobne olej v serve, olej v diferaku, olej v prevodovke .. takisto bezne vobec vyrobca nepredpisuje vymenu tlmicov, ale obvykle viac ako 50-80tisic tlmice nevydrzia. A ked ich nevymenis, zacnu odchadzat capy, atd. Je to presne to iste ako u bajku. Nieco vydrzi viac, nieco menej, zalezi na podmienkach, a ked nevymenis nieco dolezite, zacne sa sypat vsetko.
Inak mal som moznost chvilu jazdit na starsom BMW a to malo super system, kedy pocitac sledoval sposob jazdy, starty, teploty oleja a vsakovake tieto hodnoty a podla toho ukazoval na stupnici od velmi zelenej, cez oranzovu az do cervenej, v akom stave je olej.
Akio Toyoda introduces Toyota's "Mirai" Fuel Cell SedanOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Keď prišiel Ford Scorpio, auto s prvým sériovým ABS, tak sa na ňom nemenil olej, na vani ani nebol výpustný šrób. Po 80.000km sa potom v rámci servisu olej vymenil, ale bolo to nezvyčajné riešenie.
Pevne verim, ze buducnost bude krajsia.
Mne sa napríklad vôbec nepáči interier nemeckých áut. Marketingovo čo sa volá "čisté línie, minimalisticky prehladný dizajn", v mojom preklade znamená sparťanský, prázdny, nudný.
Aj exteriér by sa dal kritizovať. Napríklad, VW nedokázalo do príchodu nového Passatu navrhnúť vkusné zadné svetlo na žiadny svoj model, všetky boli na grcanie. Možno to bola firmená politika "Celok musí obsahovať okrúhly prvok za každú cenu!"
http://autobild.cas.sk/clanok/198396/ako-vozit-lyze-na-streche-auta