Kategórie
Bike-techBikovanie v okolí Martina # MTB # horský bicykel # trail # spoločné výjazdy # cyklotrasy # komunita # jazda v teréne # jazda z kopca
posledný komentár: 25. 4. 2010 o 22:51
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
lebo na sedlovkách sme mali zabalené kabely. ale situácia si to vyžadovala, pretože sme ťahali deku, proviant a vínko
krásne počasie, tichúčko, voda bola naozaj super, aj keď veľmi studená.
trasa: ráno Turany - Ľubochňa - dolina až po tajch a potom po 17. domov tou istou cestou. odporúčam všetkým!
lebo na sedlovkách sme mali zabalené kabely. ale situácia si to vyžadovala, pretože sme ťahali deku, proviant a vínko
krásne počasie, tichúčko, voda bola naozaj super, aj keď veľmi studená.
trasa: ráno Turany - Ľubochňa - dolina až po tajch a potom po 17. domov tou istou cestou. odporúčam všetkým!
myslis to hradene jazero blatnena zltej smer smrekovica?
ci na konci doliny kusok pred močidlom?
Ak si ešte nebol, tak tu je nejaký tip:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/Jaro4/dkrkioqsq9ng3g08
A jasné, že hrebeňovky VF, časti Lúčanskej MF. Tam sa dajú tiež nájsť super úseky.
ako tak sledujem tvoje príspevky, tak tie mapy čítaš perfektne
hlavne tie tvoje výjazdy v okolí DK plánujem viaceré absolvovať, lebo síce tam chodím do roboty, ale zatiaľ sme boli len kolečko DK - hole - podzámok - DK. aj to vyšlo prevažne na asfalt, lebo nie som vôbec zorientovaná v priestore (a ani v tých mapách)
ale tá ľubochňa je naozaj krásna. s malinkou sme tam začali chodiť s vozíkom a potom neskôr sme ju vytiahli hore na ťažnej tyči. teraz už v pohode vylezie sama. inak pre rodinku naozaj super výlet na celý deň. ty máš vozík, tak stačí nabaliť proviant a hore si v pohodičke môžete celý deň opekať a s deťmi nebude žiadny problém, lebo sa prehrajú v potoku s kamienkami a vy s maminou si oddýchnete.
pre milovníkov strmých zjazdov po šotoline odporúčam opačné poradie, pre light jazdcov z Ľubochnianskej doliny po asfalte smer MT
inak takmer každý deň koliesko na ceste: Turany - MT - Sklabiňa - Podhradie - Krpeľany, prípadne kratšia verzia s vynechaním MT a Sklabine.
pri tejto trase by ma zujimalo kade sa zo sedla Prislop dostanem do lubochnianskej doliny (na nejaku lesnu cestu)
ja som tam dnes dost bludil a nakoniec som tam nasiel jeden akoze chodnik. bolo to zo sedla smerom hore po cervenej turistickej (=tlacenie) smerom na vrch Prislop a kusok pred tym ako cesta vyjde z lesa na luku tak doprava dole. ale bolo to vcelku dost zarastene. tak ze ci to je ono
este otazka ... z lubochne do lubochnianskeho sedla to je vyslapatelne v pohode?
chodnik sa da lahko prehliadnut a na kusku je zarasteny burinou, ale inak v pohode, az na to, ze to bolo na mna strme, tak som to radsej pretlacil
dole sme šli zvážnicou.